Wolverhampton benadrukte de historische campagne van Raúl Jiménez

0
11

De Wolverhampton benadrukten in zijn sociale netwerken het historische merk dat Raúl Jiménez de instelling oplegde met de annotatie aan Watford waarmee hij 13 goals in de Premier League behaalde, een bedrag dat de 12 doelen in het 2011/2012 overschrijdt Steven Fletcher, die in één seizoen de topscorer van de Wolves was.

Fletcher was twee seizoenen met de Engelse box, in de eerste maakte hij 10 doelpunten, maar in de tweede legde hij het 12-punt op, hetzelfde dat Jiménez vorige zaterdag tegen Watford brak in dag 36 van het nationale kampioenschap.

1 Gerelateerd

Voor Nuno Espírito Santo, coach van de Wolves, is het geen verrassing dat de Mexicaan zich in zijn eerste jaar in Engeland heeft overgegeven, omdat hij van mening is dat hij, sinds hij hem in Portugal 2016 ontmoette, toen hij de Porto leidde, kwaliteit toonde elke keer dat ze hem gaven minuten.

"Ik was daar in Portugal, werkte, en ik ontmoette hem een ​​paar keer. Hij is een talent. Ik zag een speler die heel hard werkt en we gingen voor hem. We hebben veel dingen gezien, een grondige analyse en toen hebben we de beslissing genomen. Gelukkig ging het goed ", zei hij. Express & Star.

"Het was vanaf het begin heel goed. Raúl is een echt ambitieuze speler die wil slagen en verbeteren. Hij paste zich goed aan en werd goed ontvangen door de ploeg. Zijn acties, zijn werk en de doelen die hij heeft gesteld, zijn erg belangrijk voor ons geweest. We zijn heel blij dat je met ons bent voor de toekomst. "

De volgende verbintenis van Wolverhampton is op zaterdag 4 mei tegen Fulham.

.