VIDEO: Luis Fonsi zet "Despacito" om te dansen op de deelnemers aan de Acapulco Open

0
22

Puerto Ricaanse zanger Luis Fonsi was een van de speciale gasten op de Mexicaanse Open van tennis 2019 en zette dansers op het toernooi dat plaatsvindt in Acapulco, Guerrero met zijn beroemde lied 'Despacito'.

Fonsi nam deel aan de Kids Day van het evenement, waarin de kinderen naast de deelnemende tennisspelers kunnen spelen en een moment binnen het veld kunnen verzamelen.

U KUNT OOK GEÏNTERESSEERD ZIJN:

VIDEO: De valse casem van Casemiro die een Oscar verdient

Neymar huilt als hij spreekt over zijn vriendschap met Messi

De zanger maakte van de gelegenheid gebruik om foto's te maken met de Spaanse tennisser Rafael Nadal en zijn Puerto Ricaanse landgenoot Mónica Puig.

De Spaanse Rafael Nadal, nummer twee ter wereld en de grootste favoriet op de troon, debuteert op de Mexicaanse Open tegen de Duitser Mischa Zverev, volgens de loting van zaterdag in Acapulco. In de tweede ronde kon botsen met de Italiaanse Andreas Seppi en op de derde plaats met de Zwitser Stan Wawrinka.

Deelnemers kunnen zich vermaken met de verschillende activiteiten die plaatsvinden van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart wanneer de winnaar van de 2019 editie van het belangrijkste tennisevenement in Mexico bekend is.

PUBLIMETRO TV

.