Home Sports Top 14 - Een booster shot voor de ASM - Top 14...

Top 14 – Een booster shot voor de ASM – Top 14 2018-2019 – Rugby

"Het is een gecompliceerde wedstrijd geweest die uiteindelijk goed gaat, wat ons weer op de grond zal zetten en ons eraan zal herinneren dat het kampioenschap lang en hard is."
Morgan Parra, de kapitein van de ASM, wil een kleine klap nemen om de ideeën terug op zijn plaats te krijgen, maar wil niet de andere wang toekeren. Na het Stade Toulouse in december vorig jaar, kwam Racing 92 punten delen met Michelin. Het schot ging zo dichtbij dat de hoed van ASM viel na de gemiste penalty van Machenaud in de stilstandtijd. Na de strijd, die de Clermontois al lang hebben geleid, was reliëf overheersend.

Top 14 - Camille Lopez (Clermont) tegen Racing 92

Top 14 – Camille Lopez (Clermont) tegen Racing 92Icon Sport

"We doen het redelijk goed," gaf Franck Azéma toe, "het is een spel dat we moeten verliezen, als hij deze penalty oplegt, is er niets te zeggen. Realistisch over onze hoogtepunten, we hadden deze vergadering in handen, maar we waren niet in staat om de sluis te doorbreken en we kwamen aan het einde zelf in gevaar. " De dolfijn Stade Toulousain miste over dit deel wreedhartig. Debouls Lee, Tuicuvu of Raka (een poging geweigerd) hadden geen gevolgen voor de Racing. Bovendien misten goal scorers 3 transformaties. "Wij scorers, ik eerst, wij trekken niet de punten die ons veiliger kunnen maken" bekende Morgan Parra.

Terwijl ze de aanvallende bonus in hun zak hadden en een voorsprong van 12 punten in de 37e minuut, veranderde Klemenczak's try in de play-offs van de eerste minuut alles. De afslag van Lopez, een beetje aan de kust, bij de pauze. "We zouden nooit kunnen rocken Azema ging verder. Dit zal ons waarschuwen, we moeten realistischer zijn. " Realistisch en gedisciplineerd. In de momenten van druk en geconfronteerd met de dichtheid van de Ile de France pack, de Clermontois een fout gemaakt. "Ik ga de arbitrage herzien, maar het is moeilijk te zeggen legde Franck Azéma uit. Ik wil de wedstrijd opnieuw zien, maar we worden bestraft met 14 straffen tegen ons en 8 tegen Racing. Het is niet goed voor een match van dit niveau. "

" Dit zijn matches die je leren. Ze leggen hun vinger op wat pijn doet. Het stelt ons in staat om verder te gaan."

Door dit gebrek aan realisme heeft het spel de Auvergnats verloren. "Iedereen wil de bal herstellen, wil individueel verdedigen om het team te redden achtervolgde Parra. De bedoeling is goed, maar als je collectief uit het spel gaat, kom je in gevaar, krijg je straffen en vervolgens een penaltytest die pijn doet. " Genomen op de penetrerende groepen had de ASM ook een gecompliceerd einde van de wedstrijd in een gesloten scrum. Maar eindelijk, "Carpe Diem", ASM blijft ongeslagen thuis en nam twee punten in Stade Toulousain.

"Het is behoorlijk gemengd, maar het is nog steeds een gelijkspel en we verliezen niet thuis positieve Rabah Slimani. Zelfs als er veel negatieve dingen zijn, moet je positief zijn en je hoofd niet onder water zetten. We moeten onszelf heroriënteren en bekijken wat niet is geweest om de slechte dingen te wissen. " Omdat er ook wat goeds waren in dit deel, zoals bijvoorbeeld de terugkeer van Fofana en Raka op hun beste niveau en de animatie van Lopez tijdens een rustpauze. "Ik zeg dat we het goed doen, maar ik vond de houding van de jongens, het gevecht en de agressie leuk, maar we moeten betere foto's maken vertrouwde Morgan Parra toe. Er zijn veel dingen om mee om te gaan, indiscipline, verdediging … "

Deze trekking zou als een waarschuwing voor Clermont moeten dienen. "Het is een booster Slimani bekende. We werden op de vingers gebonkt om de aandacht te trekken: "we moeten ons niet ontspannen aan dit einde van het seizoen". Dit is een waarschuwing voor cleaver-matches. Op deze bijeenkomsten is er geen tweede kans. En er is een grote wedstrijd in Toulouse die eraan komt. " Tegen de leider, besloot hij ook om het volume hoger te zetten voor zijn schok tegen de Leinster, en vervolgens tegen de Harlequins, we zullen dit spel herinneren om de test te zetten. Leren in pijn en punten delen, dat is het credo van Clermontois, een beetje masochistisch.

Top 14 - Louis Dupichot (Racing 92) tegen Clermont

Top 14 – Louis Dupichot (Racing 92) tegen ClermontIcon Sport

"Het is goed om in deze situaties te zijn verklaarde Azema. Dit zijn de matches die je van je leren kennen. Ze leggen hun vinger op wat pijn doet. Ik hoop dat we ervan zullen leren. Het is beter dat het bij deze wedstrijd gebeurt dan bij een playoff-wedstrijd. Dit stelt ons in staat verder te gaan, we gaan een aantal jongens in de groep krijgen, het verlof om te geven is praktisch voorbij, zodat we tot het einde op iedereen kunnen rekenen. " De prestigieuze wedstrijd tegen Toulouse, zes dagen van een Europese halve finale op Michelin, zal als een witte test dienen.

"We hebben een grote wedstrijd in Toulouse, we zullen proberen te kalibreren, we zullen zien vervolgde Morgan Parra. We weten dat het stadion vandaag een groot team is, met volledig vertrouwen. Het kampioenschap wordt niet gespeeld in deze wedstrijd, we weten het goed. " Reden temeer om zijn tekortkomingen te corrigeren tegenover wat op dit moment waarschijnlijk het beste is in de zeshoek. Zonder veel druk.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read

Tania Mallet, Bond Girl in Goldfinger, dies at 77

Goldfinger actress Tania Mallet died at the age of 77 and condolences to James Bond fans. As cousin of British actress Dame Helen Mirren, Mallet...

Gay Gay Trump Admin Member compares Buttigieg with Jussie Smollett

South Bend, Indiana mayor and 2020 presidential candidate Pete Buttigieg, insist on fighting with Vice President Mike Pence, but so far he has been...

Reassess the 2017 NBA Design Class

After two years in the NBA career, it's time to revisit the 2017 NBA Draft class and find out who has the best prospects...

One World Radio and SiriusXM are hosting Avicii Tributes tomorrow

Was it already a year? It's hard to imagine that Tim Bergling, better known as Aviciidied exactly one year ago. Morning, Saturday, April 20thFans...

Rugby World Cup: Sir Graham Henry says Dan Carter could be a "possibility" for the World Cup

GETTY IMAGESSir Graham Henry said Dan Carter would not abandon the All Blacks at the World Cup.World Cup coach Sir Graham Henry has sparked...