Home Sports Tijuana vs. Amerika - Rapport van de partij - 6 april 2019

Tijuana vs. Amerika – Rapport van de partij – 6 april 2019

Imago7

Xolos uit Tijuana kwam altijd van achteren en won met 3-2 over Amerika in het Caliente-stadion.

America had de wedstrijd onder controle, met twee doelpunten van Guido Rodríguez, totdat de scheidsrechter een penalty scoorde, ondersteund door de VAR, en de Xolos profiteerden van de score.

Rodriguez scoorde de 1-0 in de 14e minuut met een verrassend schot op 31,8 meter van het doel van Gibran Lajud. Een kwartier later beëindigde Miler Bolaños de vijf wedstrijden van de Amerika's, tussen Liga Bancomer Mx en Copa Mx, zonder een doelpunt te behalen, door een pass van Fabián Castillo te pakken en er een te tekenen met een goal.

Wederom overtrof Guido Rodríguez América in '40, een centrum van Nicolás Benedetti eindigde in de tweede dubbel van de Argentijnen in het Mexicaanse voetbal.

In de aanvulling verloren de Eagles het kompas, nadat de scheidsrechter een penalty had gemarkeerd, gesteund door de VAR en Gustavo Bou de penalty in de gelijkspel tot twee omgerekend.

De set van Miguel Herrera drukte op zoek naar de overwinning, maar het geluk lag aan de kant van de Xolos. In minuut 75 liet Ariel Nahuelpán de bal zakken met de borst in het gebied, in zijn eerste poging kwam de bal in een verdediging terecht en maakte in de rebound de laatste 3-2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read

Luxury Leather Goods Market 2019 – Overview of the Global Industry (Prada, Michael Kors, Trainer, Richemont Group, Kate Spade) – Crypto News Today

The report on the global "Luxury leather goods market"Examines both the existing and future visions of the global luxury leather goods market. It contains...

Elections. The table of Europeans is becoming clearer

Blue collar, white blouses, red feathers and yellow vests ... this is the PCF list "For Europe, against the Europe of money" which should...

Pamplin Media Group – Bread & Brew: Mix Neighbors, Cocktails and Rasheed at 5 & Dime

The bar is the joint venture between bartenders Colin Carroll and Alex Gessler, and "the...