Thomas Tuchel lokt blijkbaar Dortmund trio naar PSG

0
8

Voor zijn tweede seizoen als coach bij Paris Saint-Germain is Thomas Tuchel nog steeds op zoek naar versterkingen. De 45-jarige heeft waarschijnlijk een trio van Borussia Dortmund in zicht.

Tuchel is geïnteresseerd in Raphael Guerreiro, Julian Weigl en Abdou Diallo, zoals gerapporteerd door het Franse portaal "Paris United". De drie BVB-professionals zouden het slachtoffer kunnen worden van het agressieve overdrachtsbeleid van zwart en geel.

Omdat na de verplichtingen van Mats Hummels, Nico Schulz, Thorgan Hazard, Julian Brandt en Mateu Morey, de ploeg van Borussia Dortmund momenteel meer dan 30 spelers telt. Ambtenaren van de BVB hebben al aangekondigd dit aantal te willen verminderen tot het begin van het seizoen.

Om te gebruiken in Dortmund vereist Tuchel echter nog steeds de toestemming van de Parijse bazen. Voor het verdere rapport is PSG-sportdirecteur Leonardo de drie BVB-spelers sceptisch.

Vooral Weigl zou geen prioriteit moeten zijn voor Leonardo. Voor het centrale middenveld heeft de PSG-official dus een speler uit de Serie A op de slip. Een specifieke naam werd hier niet genoemd.

Voetbal (t) Bundesliga (t) Borussia Dortmund (t) Liga 1 (FRA) (t) Parijs Saint-Germain (t) Thomas Tuchel (t) Julian Weigl (t) Raphaël Guerreiro (t) Abdou Diallo (t) M05) | FRA | SEN | 1996/05/04