Home Sports Nieuw geschil tussen Antonio Brown en JuJu Smith-Schuster

Nieuw geschil tussen Antonio Brown en JuJu Smith-Schuster

JuJu Smith-Schuster blijft niet zonder te reageren op Antonio Brown.

In een andere aflevering van de sociale media oorlog tegen zijn voormalige teamgenoot, draaide de brede ontvanger van Pittsburgh Steelers op zondag naar Twitter.

Brown, nu lid van de Oakland Raiders, vestigde de aandacht van Smith-Schuster met een reactie op een Steelers-fan die Brown zelf labelde in een publicatie waarin Smith-Schuster werd gemarkeerd als de meest waardevolle speler van het team:

Brown's bericht citeerde een losse bal van Smith-Schuster Week 16 tegen de New Orleans Saints in de laatste minuut van wat een 31-28 verlies voor Pittsburgh bleek te zijn, wat uiteindelijk een grote klap was voor zijn playoff-ambities. .

Smith-Schuster publiceerde ook een citaat van de auteur Mark Twain:

Brown haalde vorige week uit naar Smith-Schuster toen hij op Twitter schreef dat spelers die geen grote betaling hebben ontvangen, niet vertrouwd moeten worden. Smith-Schuster – die nog steeds onder zijn rookcontract speelt terwijl Brown op zijn derde extensie speelt – had al eerder steun uitgesproken voor quarterback Ben Roethlisberger.

Ondanks het behalen van 15 touchdowns in 2018, verslechterde Brown's relatie met Roethlisberger vorig seizoen. Onderwerpen met het team, gekoppeld aan de wens voor een nieuw contract, brachten de Steelers ertoe Brown over te dragen naar Oakland in ruil voor selecties uit de derde en vijfde ronde.

Geruchten over het ongelukkig zijn van Brown met zijn stem voor de meest waardevolle speler van het team kwamen aan het einde van vorig seizoen aan het licht, en de publicaties van Brown weergalmden die vermoedens. Steelers-spelers stemmen op de prijs, die Brown in negen jaar vier keer had gewonnen.

Smith-Schuster leidde de Steelers vorig jaar in recepties (111) en yards (1,426).

De agent van Brown, Drew Rosenhaus, vertelde ESPN in een recent interview dat de aanwezigheid van Smith-Schuster geen rol speelde in de wens van Brown om te worden verhandeld, maar de behoefte aan een nieuwe start.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read

Occupational safety: Even work in the home office can make you sick

The International Labor Organization ILO Calls for more occupational safety for home office jobs. In a study she points out that new opportunities would...

The CBS veteran hires veteran Jose Andino for the new HR – Expiry post

Jose Andino was hired in the new role of SVP Human Resources at CBS News, the division's last move seeking to renew its culture...

The crews that demolish the building for the new library find the forgotten basement

ELYRIA - The demolition is scheduled to start today on two of the three remaining buildings on the future site of the new Elyria...