Mousa Dembele stuurt een emotionele boodschap naar Tottenham-teamgenoten en fans op sociale media – Football.London

0
21

Mousa Dembele heeft een afscheidsboodschap gezonden aan de fans van Tottenham Hotspur na het beëindigen van zijn tijd bij de club op donderdag.

De 31-jarige Belg heeft zich bij de Chinese Super League aangesloten bij Guangzhou R & F voor een overeenkomst van drie jaar, waarmee hij zijn zes en een half jaar durende verblijf in Tottenham beëindigt.

Dembele is niet de meest productieve van gebruikers van sociale media, maar hij maakte volledig gebruik van zijn accounts op Twitter, Instagram en Facebook om een ​​bericht te sturen naar de fans van de club en zijn teamgenoten met tien foto's uit zijn tijd bij Spurs.

"Ik verlaat Spurs vandaag met heel veel liefde in mijn hart en herinneringen aan fantastische tijden", zo liet hij weten. "Bedankt aan al mijn ongelofelijke teamgenoten, het personeel en de fans voor al uw steun in mijn tijd bij de club.

"Om mijn naam te horen zingen bij White Hart Lane en Wembley maakte me ongelooflijk trots.Ik wens alleen het beste voor @SpursOfficial in de toekomst en ben enthousiast voor het volgende spannende hoofdstuk in mijn leven! #COYS"

Spurs had eerder op de dag zijn laatste interview met Dembele uitgebracht, waarin hij sprak over zijn vertrek uit de club voordat hij naar China vloog.

"Nu voelt het als mijn familie, een deel van mijn familie, dus het is grappig om dit te zien," vertelde hij de officiële website van de club.

"Ja heel speciaal, de club behandelde me altijd eerlijk, ik heb hier altijd goede ervaringen opgedaan, ik ga weg met een ongelooflijk gevoel en met een zekere liefde voor de club.

"Jij altijd dit, want je hebt een lange periode in een club, je hebt veel liefde voor de club, maar soms scheid je op een slechte manier en ik voel me niet zo."

Mousa Dembele (Afbeelding: Dan Istitene / Getty Images)

Hij voegde eraan toe: "Zelfs de reactie die ik heb gehad van supporters, iedereen is heel positief tegenover me, ze hebben me veel geluk en geluk gewenst." De club maakt nu 100% deel uit van mijn familie.

"Ik blijf in contact met veel mensen omdat ik hier nu vrienden heb en ik zal het team en de club blijven steunen.

"Ik ben nu bijna zeven jaar hier en ik wil iedereen, de spelers, de mensen die hier werken, de supporters bedanken om me altijd met positieve gevoelens te ondersteunen." Het is de beste omgeving om goed te presteren denk ik. "

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, functies en exclusives van Tottenham Hotspur football.london via onze gratis WhatsApp-service.

SMS NEWS naar 07776197989 en voeg het nummer vervolgens toe aan uw telefoonboek sporen dot Londen (hoofdlettergevoelig, met spaties) om dagelijkse updates en nieuwtjes van Alasdair Gold en het team van Spurs te ontvangen.

Uw telefoonnummer wordt niet gedeeld met andere leden van de groep. Klik hier voor meer informatie over de service.

.