Man City onthult hoe ze de wereld voor de gek houden door te denken dat ze de Premier League-trofee hebben vernield

0
14

Man City heeft onthuld hoe ze de wereld voor de gek hielpen door te denken dat ze de trofee van de Premier League hadden laten vallen en het in stukken hadden gebroken.

Voorafgaand aan City's busparade door Manchester op maandag na het claimen van een ongekende treble, ging een video viral op sociale media die de prestigieuze trofee leek te laten zien die in stukken op de vloer lag nadat deze van een balkon op de Etihad Campus was afgezet.

In een korte video vrijgegeven door City onthulden ze dat de club supporters had uitgenodigd die hun verjaardag vierden om Kevin De Bruyne en Sergio Aguero te ontmoeten en de titel te zien, maar ze hadden geen idee dat ze een rol zouden spelen in de grap.

Een vertegenwoordiger van de stad verliet de kamer om 'de fotograaf te krijgen' en gaf de boodschap voor iedereen om de trofee die op een voetstuk stond niet aan te raken.

De Bruyne, aan de andere kant, nodigde de fans meteen uit om het op te halen. Zoals iedereen poseerde voor foto's gooiden Aguero en De Bruyne de trofee over de rand van de geschokte reacties van de aanwezige fans.

Weinig wisten ze dat het een perfecte replica was.

Het stadsteam speelde hun rol perfect en pakte snel het echte werk, tot grote opluchting, maar niet voordat een video van de vernielde nep viraal ging en de wereld voor de gek hield.

De echte trofee werd later gezien tijdens de open buscorso van City toen de ploeg werd gevierd met duizenden fans.

De grap kwam nadat Oleks Zinchenko achterover sloeg tijdens de overwinningsparade van vorig seizoen.

.