Je ochtend is Europees. Riyal besteedt 344 miljoen pond. En Parijs wil een speler van Barcelona

0
17

Het European Morning Report is een dagelijks ochtendverslag dat bezoekers volgt op de belangrijkste krantenkoppen in de belangrijkste Europese kranten, Duits, Engels, Italiaans, Spaans of Frans.

Engels Druk op

Dagelijkse post

Real Madrid geeft £ 344 miljoen uit aan vijf deals

MADRID [Reuters] – Real Madrid heeft tot nu toe 344 miljoen pond uitgegeven aan hun vijf deals, waaronder Hazard, Jović, Mendi, Melitao en Rodrigo.

De Spaanse club is nog steeds op zoek naar meer deals, in een van Europa's grootste transfer seizoenen.

Je zult nooit alleen spreken

Net als het nummer "You Will Never Go Alone", dat populair is bij fans en fans van Liverpool, is het nummer "Never Speaks Alone" aan het licht gekomen na de onthulling van Apple's iPhone-smartphone.

De telefoons zijn aan de achterkant genummerd met de nummers en namen van de spelers op dezelfde manier dat nummers en namen zijn geschreven op T-shirts en Liverpool, als een geschenk na de bekroning van de "Reds" Champions League.

De zon

Arsenal geeft Napoli de tijd om Ospina deal af te handelen

LONDEN [Reuters] – Arsenal krijgt aan het Italiaanse Napoli tot het einde van deze week de gelegenheid om te beslissen of hij David Ospina zal kopen of hem naar de club zal laten terugkeren.

Napoli heeft het voordeel dat ze Ospina voor slechts £ 3,1 miljoen kopen na een succesvol leenseizoen in Sao Paulo, maar tot nu toe heeft de Italiaanse club de aankoop niet gedaan.

spiegel

Lukako interjects Inter

De Braziliaan, Romilo Lucaco, is hard nodig bij Inter Milan en Lukako staat op het punt Manchester United te verlaten.

Lucaco zei dat Antonio Conte de beste manager ter wereld was, nadat de Inter-coach vroeg om zich bij Romello van United aan te sluiten.

Spaanse pers

Marca

Toekomst van Silezië

Barcelona-doelman Jasper Silesen heeft gezegd dat de boeteclausule in zijn contract met het team zijn vertrek bemoeilijkt door te stellen dat de transitie-markt momenteel in een staat van waanzin verkeert.

"De boeteclausule in mijn contract maakt mijn vertrek moeilijk, ik heb aangekondigd dat Barcelona me niet snel zal verlaten, en ze weten dat ik geen lawaaionder ben", zei Silesen in zijn opmerkingen over zijn toekomst.

aas

De lijst met degenen die in de Real zijn vertrokken

MADRID [Reuters] – Een lijst van 10 spelers die Real Madrid deze zomer te koop heeft aangeboden om de nodige fondsen te verschaffen om de aanwerving van nieuwe spelers te compenseren, meldde Cadena Ser radio.

Spelers zijn onder meer: ​​Covacic, Khamis Rodriguez, Borja Mayoral, Dani Sibayos, Martin Odegard, Raul de Thomas, Lucas Vázquez, Gareth Bell, Isco en Ascencio.

Mundo Deportivo

Parijs wil Coutinho

Paris Saint-Germain wil de diensten van Felipe Coutinho van Barcelona hebben om het team deze zomer te ondersteunen nadat hij zijn wens heeft uitgesproken om te vertrekken.

Parijs deed geen formeel bod op Coutinho, maar bronnen in de buurt van de club zeiden dat sportdirecteur Antiro Henrique meer dan één vergadering met de agent in Londen had gehouden om over de verhuizing te praten.

Italiaanse pers

La Gazzetta dello Sport

Uitzicht op Buffon

Gianluigi Buffon, die zijn recente vertrek uit Parijs Saint-Germain heeft aangekondigd, heeft een aanbod ontvangen om tijdens de zomerperiode naar Porto te verhuizen.

Volgens de krant opende de Portugese club de communicatielijnen met Buffon om volgende zomer met hem een ​​contract te sluiten en een alternatief te worden voor de Spaanse Iker Casillas.

Corriere dello Sport

Bologna richt zich op de Japanse speler

De Italiaanse club Bologna heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in de ondertekening van Takihiro Tomiasso in Japan van de kant van de Franse zijde Saint-Troisense tijdens de komende zomeroverdrachtsperiode.

Volgens de krant heeft de Belgische Belgische club 8,5 miljoen euro gevraagd om het vertrek van zijn verdediger 20 jaar goed te keuren, die momenteel met zijn land in Brazilië is voor de Copa America 2019.

Franse pers

Om te installeren

Lille richt zich op de speler van St Germain

De Franse Ligue 1 van Lille is gericht op het inhuren van Timothy Waya, een jonge Parijse speler van St Germain, tijdens de zomeroverdrachtsperiode.

Volgens de krant wordt de speler geacht zich bij Lille aan te sluiten voor een vijf seizoenencontract, de tweede deal voor de Franse club na de opname van Mozambique-verdediger Renaldo.

Frankrijk voetbal

Mendy naar Real Madrid

De Franse middenvelder Verand Mende is verhuisd naar Real Madrid voor een contract van zes jaar.

Mendy werd de vierde speler van Real Madrid in de zomerperiode, na de Braziliaanse spits Melitau van Porto, de Servische Luka Jović van Eintracht Frankfurt en de Belgische Chelsea-middenvelder Eden Hazard.

Duitse pers

Bild

Bundesliga heeft Sani nodig

Manchester City manager Lieroy Sani moet zijn toekomst bepalen, zei Karl-Heinz Rummenigge, CEO van Bayern.

Rummenigge, de jonge Duitse ster, beschreef de jongeman als briljant en illuster en voegde eraan toe dat de Bundesliga nu een aantal sterren omvat, zoals Ruiz en Sancho in Dortmund, Leverkusen en Leverkusen, en Koman in Bayern, die verontwaardiging uiten over Juve's vertrek van Frankfurt naar Real Madrid.

Hij voegde eraan toe dat Ribery en Robin twee legendes hadden.In elk decennium waren er een aantal sterren in de Bundesliga. "Sani heeft wat hem tot een wereldster in de Bundesliga maakt om te concurreren tegen Spanje en Engeland."

kicker

Dortmund-spits naar Sociedad

De spits van Borussia Dortmund, Alexander Isak, is tijdens de zomerperiode naar Real Sociedad verhuisd.

De jongere kwam in januari 2017 bij Dortmund en werd uitgeleend aan de Nederlandse club Tho Tilburg om 13 doelpunten te scoren in 16 competitiewedstrijden.

De 19-jarige is verhuisd naar Real Sociedad voor 8 miljoen euro met een contract van vijf jaar tot 30 juni 2024.