'Ik geloof' De vrees van de Leeds United-overplaatsingsboodschap Aston Villa

0
5

Aston Villa kreeg een verpletterende slag in hun achtervolging van Kalvin Phillips nadat Leeds United-directeur van voetbal Victor Orta allesbehalve had gegarandeerd dat de middenvelder in de kampioensclub zou blijven.

Villa was de hele zomer dol op Phillips, maar de twee clubs blijven goed uit elkaar op de waardering van de hooggewaardeerde 23-jarige.

Leeds houdt vast aan een vraagprijs van meer dan £ 25 miljoen voor de afgestudeerde aan de Elland Road academie – een cijfer dat Villa niet bereid was te ontmoeten.

Dean Smith heeft Phillips niet opgegeven, maar Leeds heeft hem een ​​nieuw contract aangeboden met verbeterde voorwaarden in een poging hem uit de greep van Villa te houden.

Kalvin Phillips

Dit overplaatsingsoordeel van één woord zal Villa-fans – LEES

Orta leidt de gesprekken en het hoofd van Leeds heeft onthuld dat hij ervan overtuigd is dat de deal zal worden ondertekend – waardoor de claret en de blues gedwongen worden om elders te kijken.

"Het is geen onderhandeling," vertelde hij LeedsLive. "Hij is een Leeds United-speler en zal een Leeds United-speler zijn voor het seizoen 19/20. Leeds United wil dat Kalvin Phillips volgend jaar 100 procent blijft. "

Gedaagd om zijn eigen persoonlijke kijk op de situatie, zei Orta: "Ja, persoonlijk, als Victor Orta, geloof ik [hij zal een nieuwe deal overeenkomen]."

Phillips, waarvan het huidige contract afloopt in 2021, verdiende een plaats in het kampioensteam van het jaar terwijl de kant van Marcelo Bielsa werd verslagen door Derby County in de play-off halve finale.

Dit is jouw ronde van alles wat Villa is; de one-stop-shop die u op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen in Villa Park en daarbuiten.

Transfers, blessures, wedstrijddagen en managers, wij hebben jou gedekt.

We brengen het allernieuwste van de Lions de hele week en de klok rond.

Zorg ervoor dat je jezelf op de hoogte houdt met onze handige dagelijkse inhaalactie …

Moet lezen …

  • Doel gaat op spits – LEES
  • Oneven overdrachtsadvies – LEES
  • Christian Purslow op transfers – LEES
  • Spelersbeoordelingen van Shrewsbury – READ

GettyImages-1146793079.jpg "data-content-type =" picture "id =" _ c61c13b5-564d-4813-86e0-b1832992baf0 "src =" https://i2-prod.birminghammail.co.uk/incoming/article16513575.ece /binary/0_GettyImages-1146793079.jpg "width =" 200 "/> </p>
</div>
</div>
<p>Villa versloeg de Rams als Wembley om promotie te krijgen voor de Premier League en opende al hun chequeboek om acht nieuwe signeersessies te maken tijdens het overdrachtsvenster.</p>
<p>Ze hebben hun transfer-record verbroken om Wesley Moraes van Club Brugge te landen, spatten uit om zich te verzekeren van de terugkeer van Tyrone Mings uit Bournemouth – en landden ook Jota, Anwar El Ghazi, Kortney Hause, Matt Targett, Ezri Konsa en Bjorn Engels.</p><div class=

Voor al je laatste Villa-nieuws, opinie, analyse en overdracht roddels, klik hier