FilGoal | Nieuws | Video – UEFA van Valencia, niet Remontada vandaag .. Arsenal-kanon vermoordt bat Mestaya

0
13

Arsenal heeft de remontadas en de laatste twee dagen van de Champions League overleefd en herhaalde donderdag hun overwinning op Valencia.

Arsenal versloeg Valencia met 4-1 op twee doelpunten in het Estadio Stadium in de halve finale van de Champions League na het winnen van drie doelpunten om de finale te bereiken.

De finale wordt de eerste voor Arsenal sinds 2006, toen hij de Champions League-finale won tegen Barcelona.

Als Arsenal wint in de finale op 29 mei in het Olympisch Stadion in Bakoe, verzekert Azerbeidzjan zich volgend seizoen van hun kwalificatie voor de Champions League.

Pierre Emeric Obamyang scoorde een hattrick in de minuten 17, 69 en 88.

Alexandre Lakazit voegde het vierde doelpunt van Arsenal toe in de 50e minuut.

De doelen van Valencia kwamen in de 11e en 58e minuut.

Arsenal-trainer Onai Emery is de eerste coach in de geschiedenis die de finale vier keer wist te bereiken, drie keer met Sevilla in 2014, 2015 en 2016, allen bekroond met de titel en nu met de Gunners.

Het spel begon snel door de eigenaren van het land die de nederlaag wilden compenseren en Gammero scoorde al in de 10e minuut het eerste doelpunt van de knuppel.

Valencia had nog een doel nodig om zich te kwalificeren voor de finale, maar het duurde slechts zeven minuten en Obamyang scoorde een gelijkspel voor de Gunners.

Het doel om van Valencia te maken, moet twee doelen scoren om te scoren.

Arsenal en Valencia dreigden daarna nog meer te scoren en bijna Lakazit scoorde een tweede goal, maar zijn schot trof de paal.

In de tweede helft slaagde Lakazit erin om zijn kansen snel te herstellen en scoorde het tweede doelpunt in de 50e minuut na een mooie schot in de rechterkant.

Het doel was om Valencia te doden, die drie doelpunten nodig had om zich te kwalificeren en zijn taak werd erg moeilijk.

Jameiro wist in de 58e minuut een nieuw doelpunt voor Valencia te scoren.

Maar het was slechts 11 minuten en Obamyang scoorde een derde doelpunt voor Arsenal voor een hattrick met een nieuw doelpunt in de 89e minuut.

Lees ook

Aankondiging van de datum van de wedstrijd Ismaili en Ahli .. en uitstellen van de confrontatie El Gouna en Zamalek

Verslag: Tunesische Unie vroeg de CAF-hoorzitting over de crisis van de vulkaan en Sfaxien

Vergeten buitenlanders – dialoog in de rondleiding .. Evosa: wat Mr. Metwally echt zei en me kwade geest aanviel

Sport: een positieve steekproef van stimulerende middelen voor de generator. Jeddah Unie: We hebben een bericht ontvangen over het bestaan ​​van een verboden stof

Tales in Ramadan – Hakim Ziash .. "Ik ben degene die mijn weg kiest"

.