FilGoal | Nieuws | video

0
11

De Egyptische handballegende Ahmed El Ahmar heeft een bericht gestuurd naar de handbal junioren in Egypte die geschiedenis hebben geschreven door zich voor de eerste keer te kwalificeren voor de U-19 Wereldkampioenschappen finale.

De farao's staan ​​zondag om 18.00 uur in de finale tegenover Duitsland.

Al-Ahmar zei in opmerkingen aan de Internationale Handbalfederatie: "De Egyptenaren zijn blij met je prestaties en iedereen die van handbal houdt."

"Je vertegenwoordigt Egypte goed en verhoogt de naam van Egypte hoog, zoals het jeugdteam een ​​paar weken geleden deed op het WK," voegde hij eraan toe.

"We staan ​​allemaal achter je en hebben, als God het wil, de finale gewonnen en komen terug om de eerste keer te worden dat het juniorenteam de Wereldbeker heeft gewonnen."

Egypte plaatste zich voor de finale na het verslaan van Portugal met 41 – 36, waardoor Egypte het eerste Afrikaanse en Arabische team was dat zich kwalificeerde voor de finale.

Beoordelingen voor jou FilGoal.com Wat deed de tegenstander van Duitsland in de huidige editie van het toernooi:

Duitsland zit in groep D met Portugal, IJsland, Tunesië, Servië en Brazilië.

De Duitse machines plaatsten zich op de tweede plaats met vier overwinningen en één verlies tegen Portugal, die werden uitgeschakeld door Egypte op het Gouden Plein.

Duitsland scoorde 146 doelpunten in de groepsfase en gaf 114 doelpunten toe, waardoor ze de beste in de groep waren met 32 ​​doelpunten.

Duitsland viel in de opener 33-26, voordat de ploeg Tunesië met 36-15 versloeg.

Duitsland versloeg respectievelijk Servië, Brazilië en IJsland.

Duitsland plaatste zich voor de finale tegen Argentinië en slaagde in een gemakkelijke overwinning met 33-25, voordat het in de groepsfase tegenover Hongarije, Egypte stond.

De machines van Duitsland versloegen Hongarije in de kwartfinales met 26-16, en in de gouden doos had Duitsland geen moeite Denemarken 31-31 te verslaan.

Duitsland behaalde hun beste prestatie door de finale te bereiken, en het beste resultaat in hun geschiedenis was de bronzen medaille in 2013.

Egypte nationale team:

Het Egyptische team plaatste zich met acht punten aan de top van de groep door te winnen in vier wedstrijden en één verlies tegen Frankrijk.

Egypte versloeg Zweden, Hongarije, Taiwan en Canada in de groepsfase.

In de finale had Egypte geen moeite om Slovenië met 30-23 te verslaan voordat het een nieuwe gemakkelijke overwinning op IJsland wist te behalen met 35-31 in de kwartfinales.

In de gouden wijk versloeg Egypte Portugal, de groepsrivalen van Duitsland, 41-36 na een ontwaken in de tweede helft.

Het bereiken van de finale is de beste in de geschiedenis van de junior wereldbeker in Egypte, na het bereiken van het Gouden Plein voor de eerste keer.

De gemeenschappelijke factor tussen de twee teams is dus de teams Hongarije en Portugal, Egypte slaagde in de overwinning op beide teams, terwijl Duitsland verloor van Portugal en Hongarije versloeg.

Lees ook

Micho reageert in de Joule op beschuldigingen van seksuele intimidatie: ze willen voorkomen dat ik naar Egypte kom

Een bron van Al Ahli onthult aan Al-Joual een stap naar Khatib na verlies tegen Piramides

Wat doet Al – Ahli als het bij mijn familie vertraging oploopt?

Dialoog in de Joule – Thoraya Mohamed vertelt over de titel "Kerry Ladies" en het letselschot en de sluiercrisis

Lasarte verlaat boos persconferentie na piramides Meeting