FilGoal | Nieuws | Nancy Jounieh: Jose gebruikte deze woorden om te scoren in Zamalek en leed racisme na hem

0
12

Het doel van de moordenaar en controversieel in de derby van Ahli en Zamalek zorgde voor dramatische verlaging van de landstitel van het Rode team en vervolgens voor de andere. Legaat achtergelaten door Dominique da Silva in de Egyptische competitie ondanks zijn jarenlange paar wedstrijden.

"Valse buitenaardse wezens" omdat ze geen Flavio of Emmanuel Amoniki of John Otaka zijn, toch hebben ze een impact achtergelaten die ze verdienen om ze te onthouden, een positieve of negatieve impact kunnen hebben, maar zorgt ervoor dat ze in het geheugen van de Egyptische competitie blijven.

Lees alle eerdere afleveringen van vergeten buitenlanders

Domenech kwam in januari 2011 bij Ahli om deel te nemen onder leiding van de terugkeer Manuel Jose in de ontvoering van de landstitel van Zamalek, en scoorde de gelijkmaker voor zijn team met 2-2 in de wedstrijd en wordt nog altijd herinnerd door de aanklacht van coach Hossam Hassan Zamalek op het moment dat de sportiviteit van Jose en zijn speler afwezig was.

Domenech bekroonde Al Ahli met twee Champions League-titels na Jose's vertrek en verhuisde vervolgens naar Zamalek in januari 2014 om zich aan te sluiten bij een zeldzame lijst van buitenlandse spelers die de twee polen droegen, waaronder Ahmed Felix en Hussein Yasser Al-Mohammadi.

FilGoal.com praat met Dominique over zijn jaren in de Egyptische competitie, zijn doel in de derby en zijn overstap naar Zamalek na drie jaar succes met Al Ahly.

 • Wat doe je nu in je carrière?

Ik speel momenteel in Vietnam.

 • Hoe trok u in 2011 de aandacht van Ahli om met u samen te werken?

Ik speelde goed in Sfaxien, en toen praatten ze met me over Ahli's verlangen om me te dragen en stemde onmiddellijk in.

 • Heb je geleden in de aanpassing aan de Egyptische competitie?

Nee, ik denk dat ik me vanaf het begin goed en snel heb aangepast met de steun van Manuel Jose, en ik heb veel van hem geleerd en werd een grotere speler.

 • De grootste verjaardag die je verliet in Egypte was je equalizer tegen Zamalek, wat zei Manuel Jose tegen je voordat je meedeed?

Ik herinner me dit doel nog steeds heel goed en ik ben er trots op omdat het in mijn eerste topwedstrijd was. Ik herinner me dat Manuel Jose me vóór mijn deelname vertelde om vandaag te zien of je een grote speler bent of niet.

 • Had je verwacht te registreren?

Eerlijk gezegd, ja. Ik herinner me dat doel nog steeds, net als gisteren.

Registratie in de derby is geweldig en kan door geen enkele speler worden vergeten.

 • Maar Zamalek-trainer Hossam Hassan zei dat het doel niet sportief was omdat je de tijd van blessure scoorde voor een speler van zijn team, wat denk je?

Ten eerste merkte ik de val van Zamalek speler op de grond niet op.

Ten tweede denk ik dat de scheidsrechter het spel heeft laten hervatten, dus toen ik de bal ontving, betaalde ik de overwinning en vierde ik het doelpunt.

Tot slot denk ik eerlijk gezegd niet dat de Zamalek-speler leed aan blessures en dat ze in feite tijd verspillen.

 • Waarom ben je Ahli vertrokken?

Dingen werden erg moeilijk na het vertrek van Manuel Jose, ik werd blootgesteld aan racisme door de volgende coaches en ik wil zelfs hun namen niet noemen.

 • Maar je speelde twee keer met ze in de CAF Champions League, waarom zeg je dat?

De eerste coach sprak niet helemaal met me, hij verbleef twee of drie maanden zonder zijn mond zo veel te openen dat mijn collega's dachten dat ik niet graag wilde praten. Hij was de meest racistische persoon die ik in Egypte ontmoette.

De andere weigerde mijn vertrek toen ik een aanbod van Qatar ontving en hij zei me niet te vertrekken omdat ik je wilde hebben voor de CAF Champions League, maar uiteindelijk stond ik niet eens op de Afrikaanse lijst.

 • Zie je niet dat wat je zegt niet logisch is in het licht van je voortdurende spel met Al Ahly?

Ik heb geen interesse om dingen te maken die niet zijn gebeurd, dat is wat mij overkwam en ik hou er niet van zelfs deze posities te onthouden. Maar ik beantwoord de vragen en ik hoop dat je mijn hele gesprek zult overbrengen.

 • Ben je na deze functie je vertrouwen in je capaciteiten kwijtgeraakt?

Niet helemaal, alles wat ik door sommige mensen werd misleid en er is niets waardoor ik mijn vertrouwen verlies.

 • Dus ik besloot om naar Zamalek te vertrekken?

Ik koos Zamalek nadat Mido met mij sprak en zei dat hij onder de indruk was van mijn capaciteiten.

 • Wees niet bang voor de fans van Ahli?

Nee, de fans van Ahli waren en behandelden me nog steeds en ontvingen tot nu toe hun goede berichten, en toen ik in Egypte was, ondersteunden ze me volledig.

Ik wil Ahli en Zamalek bedanken voor alle steun die ik heb gekregen en ik kan deze momenten niet vergeten.

 • Kies je beste doelen in Egypte.

Het doel van de derby is zeker mijn eerste doelpunt in de competitie tegen de Tigris Valley en mijn eerste Champions League-goals tegen Super Sport.

 • Wie is de beste coach waarmee ik in Egypte heb samengewerkt?

Dhr. Manuel Jose

 • Een van de moeilijkste verdedigers die ik ooit heb gezien?

Kapitein-kapitein Wael Gomaa.

 • Volg je nog steeds de Egyptische competitie?

Ja, de competitie is zwaar dit seizoen, vooral met het sterke Pyramids-team, en niemand weet wie het seizoen op voorsprong zal stellen.

 • Wat zijn je verwachtingen voor de Nations Cup in Egypte?

Ik heb geen verwachtingen, het sterkste en beste team is wie het kampioenschap wint.

Hij was blij voor Egypte en Mauritanië.

 • Kan jouw land Mauritanië het zwarte paard van het toernooi zijn?

Het is geweldig om Mauritanië voor het eerst in het toernooi te hebben.

 • Waarom niet deelnemen aan Mauritanië?

De dingen zijn zo ingewikkeld dat het moeilijk uit te leggen is, maar mijn gebrek aan betrokkenheid is een kwestie die de Mauritaanse voetbalfederatie en de bondscoach vragen.

Lees ook:

Verslag: Salah is Zidane's favoriete keuze om de aanval Real Madrid .. en twee deals in de deal te versterken

Het team onthult in de Joule de datum van de verklaring van de lijst van landen van Afrika. En het feit van Salah's verzoek om vertraging

De beslissende dag van Duitsland – de titelstrijd tussen Bayern en Dortmund – en zeven deelnemers op vijf Europese plaatsen

Marokkaans rapport: Arabisch kampioenschap voor de teams mag terugkeren .. En enorme financiële prijzen

Rooney opent het vuur op United spelers

.