FilGoal | Nieuws | Nahdet Barkan in reactie op de president van Zamalek: Flirey hoe je zijn team als eerste kwalificeert .. Accepteer de dreiging niet en ontwikkel je tactiek

0
11

Fawzi Lakkaf, de erevoorzitter van Nahdet Berkan en de president van de Marokkaanse voetbalfederatie, bleef niet werkeloos staan ​​tegenover de waarschuwingen die de Zamalek-president hem een ​​paar dagen geleden had gegeven, voordat de twee teams elkaar ontmoetten in de finale van de Confederatie.

"Als je blij bent dat je de vice-president van de Afrikaanse Unie bent, vergeet dan niet dat het hoofdkantoor van de federatie zich in Caïro bevindt" (zie details).

"Ik wilde dit onderwerp niet eerder bespreken, maar er is geen verband tussen mij en de president van Zamalek, er was maar één contact tussen ons toen hij mij belde om Khaled Boutaib het Marokkaanse kamp te laten verlaten om mee te onderhandelen," zei hij. Zamalek en ik waren toen duidelijk en verdeeld en ik zei hem nee. '

"Ik heb hem gezegd dat deze zaken bij het beheer van het nationale team niet onderhandelbaar zijn en ik hem professioneel en tactvol heb beantwoord, maar als hij dit antwoord neemt, is er geen probleem", zei de vice-president van CAF in opmerkingen tegen de Marokkaanse krant Ashkin.

"Als we het hebben over arbitrage en zo te zien en te weten wie de afgelopen 20 jaar van de titels heeft geprofiteerd, dan zien we in deze jaren de voorzitter van de jury en zonder de rest van de commissies voor K. in te gaan. In 20 jaar was dat niet goed voor de Marokkaanse clubs of het team.

"Terug naar de rapporten van Kef, ik was de reden achter de VAR-aanwezigheid in de finale tussen de Renaissance-vulkaan en Zamalek, vroeg ik hem."

"Voor de doelen van de Renaissance tegen Sfaxien, zeg ik tegen jullie als de voorzitter van de club en de Marokkaanse vakbond dat we de terugtrekking accepteren en Sfaxien onder ogen moeten zien, maar voor degenen die ons lessen willen geven, laat hem weten hoe zijn team het eerst kwalificeerde nadat hij de bal voor hem had gepasseerd, voordat hij ons sprak om ons lessen of preken in dit ding te geven "Hij zei.

"Voor de alarmen die werden gelanceerd in het hotel waar Sfaxien was opgezet, was het een officieel rapport van het hotel omdat er niet gerookt werd, omdat we niet de eer hebben om de laatste dingen te spelen waarvan we werden beschuldigd," zei hij.

"Ik adviseer hem dat ik de dreiging niet accepteer, ik vertel hem dat de psychologische druk op de tegenstander teams is ontwikkeld en niet meer hetzelfde is, en hij moet zijn methoden ontwikkelen om de oude positie van Zamalek te evenaren," vervolgde hij.

"Wat betreft gastvrijheid en ontvangst, ik zeg altijd gedag tegen het Egyptische team en de Zamalek-fans in hun tweede land, Marokko en Medina, en ze zullen hier in hun beste gastvrijheid zijn, Marokkanen die niemand nodig hebben om hen aan hun eeuwenoude geschiedenis te herinneren."

"De bal speelt alleen in het veld en ik zal de eerste cheerleader zijn die de Confederation Cup wint."

Zamalek is een gast op de opkomst van de Marokkaanse vulkaan in de finale van de Confederation Cup op 19 mei.

De Afrikaanse voetbalbond (AU) heeft de wedstrijd nog niet aangekondigd, maar de president van Zamalek heeft een "regeringswisseling aangekondigd" en bedankte Ahmed Ahmed, de president van KAF, voor zijn opmerkingen.

Lees ook:

Competities kondigen de definitieve beslissing aan: Ahly en Annabi in Petrosport

Afrikaanse lijsten – Ajay in de rij van Nigeria … en de terugkeer van Commander Mikel

Hoe de African Cup of Nations van Time Sport te bekijken

Coulibaly sluit zich aan bij Cartieron in Raja

Nieuws in de Joule – De kansen van Boutefl om de Confederacy-finale in te halen, nemen af

Amer Hussain wordt geciteerd in de Jol-documenten: Alle clubs zijn gelijk aan Sawasia. Ik reageer alleen op werk

.