FilGoal | Nieuws | Marca: FIFA onderzoekt Ahmed Ahmed op beschuldiging van corruptie

0
43

MADRID (Reuters) – FIFA en zijn vice-president en voorzitter van de Afrikaanse voetbalbond (CAF) Ahmed Ahmed onderzoeken de beschuldigingen van corruptie, meldde de Marca-krant woensdag.

Malaga Ahmed, de opvolger van Issa Hayatou van Kameroen, staat volgens Marka in het 'oog van de orkaan', waar de FIFA Ethics Committee enkele financiële punten wil verduidelijken die, volgens het Spaanse rapport, hem kunnen achterlaten voor de functie die hij sinds maart 2017 bekleedt.

Het Spaanse rapport voegde eraan toe dat de beschuldigingen tegen Ahmed van de voormalige secretaris-generaal Amr Fahmy.

Het rapport zei dat Ahmed werd beschuldigd van het betalen van $ 20.000 aan een aantal Afrikaanse Unie presidenten, samen met de kosten van de schatkist van de Schatkist.Hij ging naar het Franse Tactical Steel voor de levering van sportuitrusting aan de Continental Union, terwijl hij weigerde om $ 830.000 minder te bieden dan andere bedrijven. KAF financiert auto's in Egypte en Madagaskar.

Het rapport beweerde ook dat Ahmad werd beschuldigd van seksuele intimidatie van een aantal vrouwelijke werknemers in CAF, en dat Fahmi de FIFA op de hoogte bracht van die dingen na zijn vertrek en de vervanging van Marokkaanse Mu'adh Hadji.

Het rapport meldde dat er vermoedens waren dat de CEO van het Franse bedrijf in Afrika, Idriss Aki, vanuit de kantine naar Umrah was gereisd in een tijd dat Lagardier hetzelfde bedrag aan uitzendrechten betaalde De Nations Cup 2017 voor het volgende toernooi in Egypte, ondanks de toename van het aantal wedstrijden.

Lees verder – Reuters: K heeft Amr Fahmy ontslagen omdat hij Ahmed beschuldigde van corruptie en pesterijen

Dialoog in de Joule – Ahmed reageert op "corruptierapporten" en valt Amr Fahmy aan .. "Egypte organiseert het beste toernooi"

Lees ook

Nieuws in de Jouel – kans op een betere speler dan Bouteib om Omar El Said goed te maken tegen Nahdet Berkane

Interview met Hani Ramzi: Hoe succesvol zijn? We kozen voor wie ons denken uitvoert .. Kijk naar Frankrijk en dit is onze gok

De vorming van de verwachte Ahli-Ashour compenseert Hamdi Fathi .. Geen veranderingen

De coach onthult de reden voor de opname van Abdullah Al-Saeed en Walid Suleiman … en iets dat Abu Al-Fotouh onderscheidt

Toulan treedt terug uit de training van de Unie. En Joseph was het dichtst bij de taak om te overleven

.