FilGoal | Nieuws | Hossam Hassan legt de reden voor zijn emoties uit na de wedstrijd Ahli .. Voorspel de kampioen van de competitie

0
12

Hossam Hassan, de technische manager van Smouha, ontkende verbaal de politie aan te vallen na de wedstrijd tegen Al Ahly.

Smouha verloor zaterdagavond in de achtste minuut van de blessuretijd met Al-Ahli met een doelpunt zonder antwoord.De volgende minuten zagen de woede van tweeling Hossam en Ibrahim Hassan.

Hossam Hassan zei via station Sada Al-Balad dat hij veel respect had voor het ministerie van Binnenlandse Zaken.

"We zijn in staat om de African Cup of Nations op het hoogste niveau te organiseren, dankzij het leger en de politie, ze spelen hun rol op een onderscheidende manier en dragen de druk die optreedt in de wedstrijden en het gejuich van de massa."

"Ik groet de politie voor het voltooien van de competitie en het opzetten van wedstrijden in een systeem en beveiliging."

Hij benadrukte: "Ik en Ibrahim behoren tot Egypte, we houden van Egypte en we vechten om niemand aan te raken."

"Ik weigerde spellen te analyseren buiten Egypte, en tijdens mijn training weigerde het Jordan-team op te treden in stations die Egypte beledigden, ik wil geen biedingen."

"Hij wist dat" de organisatie van de African Nations Cup een politieke beslissing was om een ​​boodschap over te brengen dat Egypte in staat is om een ​​groot toernooi te houden, we voelen ons veilig in aanwezigheid van het leger en de politie, weten dat ik ze claim. "

"We worden verondersteld niet te worden geraakt door een stortvloed van waterflessen, waarom gooien we flessen en tafels? Een van hen had Ibrahim kunnen slaan," Hussam was verrast door de projectielen die hij tijdens en na de wedstrijd van de tribune had gehaald.

"De politie heeft niets te maken met verzekering op het veld. We hebben het hier over binnenlandse veiligheid," zei hij.

"Als ik iets wilde zeggen, zou ik het direct in het openbaar zeggen, ik bedoel niet het ministerie van Binnenlandse Zaken, ik weet niets van de klachten tegen mij, ik respecteer de politie."

"Waarom vraag je niet hoe ik en Ibrahim Sabe onze ontelbare fans droegen, waarom vraag je je niet af hoe we de 7 minuten verloren tijd hebben genomen en een doel hebben in de negende minuut?", Vroeg hij.

"7 minuten is te lang om een ​​verloren tijd te tellen in een spel dat niet is gestopt vanwege een oproer of een incident."

"Doen we wat er gebeurt in basketbal en handbal?

"De scheidsrechter stond op het punt het spel te beëindigen na 7 minuten stoptijd, maar ik hoorde de assistent-scheidsrechter zeggen dat hij het fluitsignaal niet moest afmaken en de wedstrijd moest afmaken. Ik had een reputatie en vertelde hem na de wedstrijd."

"Toen we naar Zamalek verhuisden, werkten we eraan onze fans gelukkig te maken en de kampioenschappen te winnen, maar mijn oorspronkelijke affiliatie is bekend, het is voor Ahly, onze basis is Ahli. Het is een grote entiteit, en ons respect voor de Zamalek-fans doet niets af aan onze relatie met Ahli. In de competitiewedstrijd tot God het anders wil, 111 doelpunten heeft vastgelegd, praat er niet over binnen Ahli. "

"Ik en Ibrahim zijn de enige twee spelers die het huis van Saleh Saleh binnenkwamen nadat we uit Zwitserland waren teruggekeerd.We ondertekenden een blanco contract, we kregen een contract van 40.000 pond en we spraken af ​​zonder discussie."

Hij vervolgde: "Ik en Ibrahim hebben geen enkel kampioenschap verloren in de jeugd van Ahli, waarom we van zijn zonen zijn en zijn beledigd, de fans van Ahli, dat Tsbana niet beseft dat het een geschiedenis is dat we hebben deelgenomen aan de industrie."

'Hoe hebben we de thee- en koffietafel naar ons gegooid, zijn we uit de hut gekomen en hebben we hem gebracht?' Vroeg hij.

Toen hem werd gevraagd naar de identiteit van de Egyptische kampioenen: "Ik wil niemand boos maken, ik zal zeggen Zamalek held van de Confederatie, en Ahli ligelkampioen, en niet vallen Smouha."

"Ik zou graag Semouha in de competitie willen blijven en ik heb de eer om met Faraj Amer te onderhandelen. Ik zal blij zijn om verder te gaan," voegde hij eraan toe.

Smouha staat op de 15e plaats met 35 punten, één punt van de dichtstbijzijnde druppel.

Lees ook:

Imad Al-Sayyid in Al-Joul: een medische test die bepaalt dat mijn positie niet voorkomt in de finale van de Confederatie

Tunesisch rapport: grote straffen en schorsingen van de spelers van de Sfaxien vanwege de gebeurtenissen in de vulkaanuitbarstingsmatch

Bron Zamalek in Jouel: we spelen geen Egyptische scheidsrechters voor het einde van de competitie

Marokkaanse krant: Ahmad waarschuwt Zamalek-spelers van Nahdet Barkan en zijn fans

"Ik ken Jose niet", zei hij

.