FilGoal | Nieuws | Een bron in Al Ahli tot in de Joule: Khatib begint het nieuwe coachbestand te bespreken en de aankondiging kan het einde van de maand zijn

0
14

Een bron binnen het bestuur van Al-Ahli Club onthulde dat Mahmoud Al-Khatib, president van de club, het dossier van de nieuwe manager met het planningscomité zal bespreken na het ontslag van Martin Lasarte.

Een bron van de Ahli-administratie zei tegen FilGoal.com: "De voorzitter van de club is door de raad van bestuur gemachtigd om de zaken van de bal te beheren en zal daarom het planningscomité ontmoeten om het dossier van de nieuwe coach te bespreken."

"We hebben genoeg tijd om de biografieën van de trainers voor ons te bestuderen en we kunnen dit bestand tegen het einde van deze maand oplossen."

"We hebben liever dat de nieuwe coach eerder in Egypte heeft gewerkt."

Al-Ahli bedankte Al-Asarti en zijn buitenlandse assistenten voor de periode waarin hij het technisch leiderschap op zich nam. Volgens de officiële clubverklaring.

De planningcommissie heeft besloten Mohamed Youssef tijdelijk toewijzen aan de verantwoordelijkheid van het leiderschap van Al-Ahly, totdat een nieuwe buitenlandse technisch directeur wordt aangenomen.

Lasarte nam Al Ahli in januari over en de Reds hebben 31 wedstrijden onder hem gespeeld.

Al-Ahli werd voor de 41e keer in hun geschiedenis gekroond onder de landstitel, maar zag de African Champions League af met een groot verlies voor Mamelodi Sundowns in de kwartfinales.

Op zaterdag boog Al-Ahly uit de Egypt Cup van de laatste 16 met een derde verlies van piramides dit seizoen onder Lasarte.

Zie ook

Zidane bevestigt het overleven van Bill

Hijazi keert na 5 weken terug

Ashley Cole hangt zijn schoenen op

Guinee schort zijn coach en zijn vice-president op nadat het van corruptie is beschuldigd

Tarek Yehia verontschuldigt zich voor het niet blijven in de Zamalek

5 verklaringen onthullen de mentaliteit van Meizhou-coach Zamalek verwacht