Home Sports FilGoal | Nieuws | Een bron dicht bij mijn club in de...

FilGoal | Nieuws | Een bron dicht bij mijn club in de Joule: de coach wil doorgaan met Ahli .. Niemand heeft hem verteld om te vertrekken

Een bron dicht bij de Argentijnse coach Martine Lasarte onthulde dat de coach een vast en definitief verlangen heeft om door te gaan met de Red.

Aan de andere kant bevestigde de bron dat het management van de club het Uruguayaanse ontslag of ontslag niet had ingelicht, twee dagen vóór de confrontatie van Ahli met Egypte voor de clearing in de league.

De bron vertelde FilGoal.com: "Asarti is toegewijd aan zijn contract zolang Ahli wil blijven contracteren."

"Geen enkele functionaris van Ahli heeft met mijn regering of zijn agenten gesproken om de terugtrekking te voorkomen," zei hij.

De bron concludeerde: "Asarti beloofde iedereen binnen Ahli om verder te gaan dan wat er was gebeurd en corrigeerde het nummer en werkte aan een grote rehabilitatiematch tegen Sun Downs."

Wat is de huidige positie van de club?

Tot nu toe heeft het clubmanagement geen enkele lokale of buitenlandse alternatieven voor Martin Lasarte overwogen. Deze situatie kan veranderen in geval van een negatief resultaat in het licht van de clearing in de competitie.

Eerder hoorde FilGoal.com van een officiële bron bij Ahli dat "tot nu toe geen overleg of beraadslagingen zijn geweest over het lot van mijn familie, en het bestuur zelfs niet vriendelijk is gaan zitten of zelfs maar een telefoongesprek heeft gevoerd."

"Khatib is de commissaris voor het omgaan met het voetbalbestand, hij is degene die alles bestudeert en beslissingen neemt die aan de raad worden voorgelegd."

"Nu moeten we nadenken over hoe we het team eerst kunnen steunen en ondersteunen tijdens de verrekenwedstrijd als het niet wordt uitgesteld, dan is de returnmatch tegen Sun Dwanz en niets anders kan nu worden afgehandeld."

Al Ahly verloor zaterdagavond met 5-0 van Mamelodi Sun Dunes in de kwartfinales van de African Champions League.

Al Ahly zal zaterdag in het Borg Al Arab-stadion in de tweede etappe Sun Downs ontmoeten. Het Egyptische team moet een zesde winnen om zich te kwalificeren.

Al-Ahly bereidt zich voor op een gelijkspel op woensdag, in de ronde van de 28 manches van de Egyptische competitie.

Kies de optimale vorm van Ahli om Egypte voor de open plek te zien?

Lees ook

De eerste Ahli Ahli na het penthouse van Pretoria .. "storm" sessie met Khatib en een bericht van Abdul Hafiz aan spelers

Borg Al Arab verontschuldigt zich voor het hosten van Al Ahli en Sun Downs

Deel uw mening .. Wat is het grootste verschil met de landing van de Egyptische Premier League?

Egyptische groep verwachtte de African Cup en won het farao's shirt

Al – Ahli Football Association: Al – Ahly vroeg niet om uitstel van de wedstrijd Egypte naar de open plek

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read

Luxury Leather Goods Market 2019 – Overview of the Global Industry (Prada, Michael Kors, Trainer, Richemont Group, Kate Spade) – Crypto News Today

The report on the global "Luxury leather goods market"Examines both the existing and future visions of the global luxury leather goods market. It contains...

Elections. The table of Europeans is becoming clearer

Blue collar, white blouses, red feathers and yellow vests ... this is the PCF list "For Europe, against the Europe of money" which should...

Pamplin Media Group – Bread & Brew: Mix Neighbors, Cocktails and Rasheed at 5 & Dime

The bar is the joint venture between bartenders Colin Carroll and Alex Gessler, and "the...