FilGoal | Nieuws | Confederatie van Zamalek-wapens om partnerschap met Mazembe te verbreken

0
12

Zamalek doet mee aan de finale van de Confederation Cup tegen de vulkaan van Marokko, om de eerste Afrikaanse titel sinds 2003 te winnen en een partnerschap met Congolese Mazembe te verbreken.

Zamalek's Nahdet Berkan organiseert de finale van zondag in de finale van de Confederation Cup.

Het White-team streeft naar een positief resultaat bij het winnen van de Confederation Cup voor de eerste keer in zijn geschiedenis, nadat hij de eerste Egyptische club was die de titel in 2014 behaalde.

Zamalek wil zich ook kwalificeren voor de African Cup of Nations na een afwezigheid sinds 2003 toen ze als Super Cup werden gekroond ten koste van Marokkaanse Wydad.

Tijdens deze periode was het belangrijkste Afrikaanse succes voor Zamalek het bereiken van de finale van de 2016 African Champions League, die in het eerste deel verloren was door Zuid-Afrika's Sun Duanes met 3-1 in totaal.

De Knights of the White Castle hebben sinds 1911 11 continentale titels in de geschiedenis van de club.

Zamalek heeft vijf keer de African Champions League gewonnen, tweemaal de African Cup of Champions Cup, de Super Cup of Africa en de Afro-Aziatische Super Cup twee keer.

Hetzelfde als Mazembe Garcia, waar de Congolese club 5 keer de African Champions League won, de Confederation Cup tweemaal, de African Cup of Champions Cup en de African Super Cup 3 keer.

Het succes van Congolezen

Mazembe was succesvol in de tijd van Zamalek weg van Afrikaanse podia in de vergelijking van het aantal titels, waar het Congolese team slechts 3 continentale titels tot 2009 heeft.

In 10 jaar tijd is Mazembe driemaal succesvol geweest in de African Champions League, de Confederation Cup tweemaal en de Super African 3 keer.

Het Congolese team verloor de finale van de Confederation Cup in 2013, de Super-Africa 2017 en 2018.

Met de toevoeging van acht Afrikaanse titels in de afgelopen 10 jaar is Mazembe erin geslaagd om het aantal Zamalek-titels te evenaren met 11 titels.

Zamalek en Mazembe staan ​​op de tweede plaats, want de meest Afrikaanse teams kroonden continentale titels achter Al Ahli-leiders.

Al Ahly leidt de lijst met de meest Afrikaanse teams gekroond continentale titels weg door 9 titels.

Zamalek's Copa del Rey bekroonde een partnerschap met Mazembe, waar hij zijn balans zal verhogen tot 12 continentale titels en hem een ​​kans geeft om weg te gaan omdat hij gegarandeerd Super African speelt.

Zie ook

Ismaili staat tegenover Ahli in Borg El Arab

City schrijft geschiedenis in Baths Watford

Wat de coach van Barcelona zei over Grisman

Marcel Desailly .. "Zoek naar een betere baan in plaats van rond dat ei te rennen"

Vergeten aliens – Dominique: racist naar Jose

.