FilGoal | Nieuws | Ahli onthult de Joule-positie van het buitenlandse kwadrant .. en Ivona

0
20

Keert Malik Ivona terug naar Al Ahly? Een vraag van het publiek na een vrolijkheid die controverse opwekte voor de Gabonese ster.

Amir Tawfiq, directeur van contracten in Ahli, zei in verklaringenFilGoal.com: "Alle respect en waardering voor Malik Ivona, onze voormalige speler, maar hij is tot nu toe uit de rekeningen voor het nieuwe seizoenscontract Ahly."

"Alles wat wordt gemeld over onderhandelingen met buitenlandse spelers in verschillende centra is het onderwerp van niet meer uitputting in de huidige tijd."

"Hij zal een terugkeer naar Ahli accepteren als ze het hem aanbieden," schreef Ivona via zijn persoonlijke Twitter-account.

Ivona speelde voor Al Ahly tijdens het seizoen 2015/2016 van de Wydad Casablanca in Marokko voordat hij naar Tianjin, China verhuisde naar Konya Spur en vervolgens naar Santa Clara.

De 26-jarige is betrokken geweest bij vijf wedstrijden met Santa Clara sinds ze bij de transfer in januari zijn gekomen, maar heeft geen doelpunt gemaakt of een doelpunt gemaakt.

"Er is een verlangen en richting om het buitenlandse kwartet te behouden en niet te verwaarlozen in het licht van hun prestaties en bijdrage aan de positieve resultaten van het team," zei Tawfiq.

"Er is nu geen sprake van het vervangen van een van hen door een nieuwe buitenlandse speler, zoals sommigen promoten."

FilGoal.com Revealed eerder dat er geen waarheid was aan de komst van een Chinees aanbod aan de Marokkaanse spits spits Azzouro. (Zie details)

Ahli heeft nu vier nieuwe spelers, Walid Azaro, Junior Ajay, Geraldo en Ali Maaloul.

Al-Ahli bereidt zich dinsdag voor op het leger, als onderdeel van de 31e ronde van de Egyptische competitie.

Kies de ideale vorm van Ahli vóór de veteranen van het leger hier vandaan.

Lees ook

De formatie van Zamalek werd verwacht – Zizou naast Tarek, Ahdad en Said vallen de ster aan

De Jol onthult de komst van een Chinese show voor Azaro

Ismaili besluit Sidomir te laten onderzoeken. De coach weigert

Manchester United tegen Chelsea .. Kwalificatie voor de Champions League

Nieuws in de Jules – strak in de militaire productie vanwege de trend om de wedstrijd Zamalek uit te stellen, ondanks het feit dat hij de beslissing verwelkomde

.