Home Sports Energie Cottbus: gebruik waterkanon tegen Jena-fans - voetbal

Energie Cottbus: gebruik waterkanon tegen Jena-fans – voetbal

Jena / Cottbus – Na de derde divisie Ostduell tussen Carl Zeiss Jena en Energie Cottbus, heeft de politie in Jena een waterkanon gebruikt tegen fanatieke fans.

Ongeveer 20 Jena-aanhangers vielen volgens de politie aan na de 2-1 overwinning van de thuisploeg op zaterdag drie auto's waarin Cottbus-fans zaten. Om de situatie onder controle te krijgen, was het daarom kort om een ​​waterkanon te gebruiken.

De aanval bedreigde het openbaar vervoer en werd door de politie geclassificeerd als een nationale vredesonderbreking.

De politie had de ontmoeting van het team geclassificeerd als een risicogame vanwege de rivaliteit tussen de fangroepen. Onder de ongeveer 6300 toeschouwers bevonden zich 1300 Cottbus-fans. Voordat de spelagenten in het centrum van Jena werden verhinderd, betwistbaar een optreden van 25 Cottbus-aanhangers met fans van het oppositieteam. In het stadion werd tijdens de wedstrijd in het gastenblok meerdere keren vuurwerk afgevuurd.

Of er gewonden zijn, is volgens informatie van het landelijke arbeidsbureau tot nu toe onbekend. Bovendien kon de politie tot nu toe de groep gastfans in de aangevallen auto's niet identificeren.

,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read

See how Anderson brings .Paak Brandy and Jay Rock to Coachella 2019

Anderson .Paak & the Free Nationals appeared last night on Coachella's second weekend of 2019, and he brought out some notable guests. Paak chose...

Augsburg leaves Stuttgart no chance | TIME ONLINE

FC Augsburg - VfB Stuttgart 6: 0 (3: 0) The VfB Stuttgart lost...