DFB: nationaal team in het district EM in Herzogenaurach

0
287


Herzogenaurach –

Na de droom van Campo Bahia en het trauma van Vatutinki op de Europese kampioenschappen in 2020 dragen binnenlandse klimaten bij aan het succes van het nationale voetbalteam. Ze zal haar EM-kwartaal in Herzogenaurach beginnen.

De Duitse voetbalbond (DFB) maakte dit dinsdag bekend in een video van 60 seconden op de sociale media. De selectie van coach Joachim Löw zal leven en trainen in de "World of Sports" van Partner Adidas.

DFB-Elf bereidt zich in Herzogenaurach voor op Europese kampioenschappen

De Frankische stad ligt op ongeveer 190 kilometer en dus net iets minder dan twee uur met de bus van de Allianz Arena in München, waar het DFB-team ten minste twee groepswedstrijden zal spelen in geval van kwalificatie op de EURO in een jaar (12 juni tot 12 juli). De luchthaven van Neurenberg, waar nachtvluchten niet verboden zijn, kan in minder dan een half uur worden bereikt.

De DFB en adidas hebben hun tien jaar durende partnerschap voortijdig verlengd tot 2026 in september vorig jaar. Het idee voor een districtsdeal ontstond echter pas in december op het 'Leadership Festival' van de DFB Academy tussen DFB-directeur Oliver Bierhoff en adidas-directeur Kasper Rorsted.

Oliver Bierhoff hoopt op een Olympische flair

Bierhoff hoopt op een partner in het halfopen bedrijfsterrein van de partner, waar 5600 werknemers werken, een flair zoals in een Olympisch dorp. Op de site, waar adidas sinds 1999 ongeveer € 1 miljard heeft geïnvesteerd, is er een voetbalstadion voor 4.000 toeschouwers. Argentinië rond Lionel Messi maakte zich klaar om te spelen op het WK 2006. Hier zouden ook openbare eenheden voor Manuel Neuer en Co. mogelijk zijn.

De kapitein verwelkomde de verkiezingen op de korte plek van de DFB. "Ik denk dat het geweldig is in Herzo. Dat doen we zeker ", zegt de doelverdediger. De nationale spelers Ilkay Gündogan en Serge Gnabry signaleren op verzoek van Bierhoff in een interne whatsapp-goedkeuring. "We zijn er," vertelt Bierhoff vervolgens aan Rorsted.

Kantoorgebouw voor 350 miljoen euro

Onlangs werd 350 miljoen euro geïnvesteerd in het kantoorgebouw "Arena" voor adidas-medewerkers, een zwevende honingraatstructuur. Via de "Walk of Fame" met de voetafdrukken van sterren als Messi of Zinedine Zidane, betreed je de hal. In de sportschool of op tennis, beachvolleybalveld, basketbalveld en klimfaciliteiten kunnen sporten worden gereden. CEO Rorsted gaat graag naar de sportschool.

DFB-kwartaal voor EM: fans schamen zich voor video

De presentatievideo (bovenaan het artikel) zorgt echter voor veel fans voor verbijstering: "voor de vreemdeling", schrijft een Twitter-gebruiker. Een ander zegt: "Is dat een stront!" – Met kritiek wordt natuurlijk niet gered.

Op Instagram zei iemand: "Wanneer 40-plussers sociale media proberen."

(sid, sku)

(TagToTranslate) DFB (t) Nationaal team (t) Eurokwartaal (t) Herzogenaurach (t) Oliver Bierhoff (t) Video (t) gênant (t) schande (t) Manuel Neuer (t) Presentatie (t) Adidas ( t) WhatsApp video