Home Sports De rekeningen van de teams van Colombianen in Europa League

De rekeningen van de teams van Colombianen in Europa League

Begint de terugkeer van de groepsfase van de Europa League, toernooi waaraan zes Colombianen deelnemen, allemaal met grote mogelijkheden om door te gaan naar de 16e finales, omdat hun teams afhankelijk zijn van zichzelf. Op de vierde dag, die op donderdag 8 november wordt gehouden, kunnen sommige van onze clubs heel dicht bij een plaats komen in de volgende fase, die ook toegang heeft tot Champions League van derden.

Sporting kan het bezoekersclassificatie afsluiten

Het team van Fredy Montero verschijnt in de tweede positie van Groep E met 6 punten, 3 minder dan leider Arsenal, die deze donderdag in het Emirates Stadium zal bezoeken. Een overwinning in Londen zou betekenen dat, naast het evenaren van de 'Gunners', dicht bij de classificatie komen die op de volgende datum vóór Qarabag zou kunnen worden gespecificeerd, ook weg van huis.

In het geval van verliezend naar Arsenal, kan Vorskla Poltava punten verzamelen in punten, maar het zou zijn wedstrijden al hebben voltooid tegen de sterkste rivaal van de groep en is favoriet bij de andere teams om bij de tweede plaats van de groep te blijven.

Milaan geconfronteerd met een direct duel voor de leiding

De Europa League heeft gediend voor Cristian Zapata om minuten toe te voegen aan Milaan, omdat het op lokaal niveau meestal vervangend is. Op deze dag bezoekt hij Real Betis en een overwinning zou hem in de top van groep F plaatsen met 9 punten en met de mogelijkheid om de classificatie in Italië af te sluiten tegen de Dudelange, het zwakste team in dat gebied.

In het geval van niet toevoegen in Spanje, zou het kunnen worden overtroffen door Olympiacos, een team dat heeft Felipe Pardo niet geregistreerd voor dit evenementen de afsluiting van de groepsfase zou het geschil markeren voor een quotum tussen Milaan en het Griekse team.

Rangers en Villarreal, dicht bij de knock-outfasen

Groep G heeft de gedeelde leiding van de teams van Alfredo Morelos en Carlos Bacca. Rangers en Villarreal hebben 5 punten en als ze winnen tijdens hun respectievelijke bezoeken aan Spartak Moskou en Rapid Wenen, zou een remise zijn om de classificatie te verzegelen, afhankelijk van wat er gebeurt op de vijfde date met het Oostenrijkse team dat nu derde wordt met 3 punten.

Een nederlaag van beiden in deze dag zou de groep onder druk zetten en zou de leider van Rapid Vienna met 6 punten en twee beslissende data verlaten om door te gaan naar de 16e finale.

Genk stuurt zijn groep

Het team van Jhon Janer Lucumí, die zeven wedstrijden opneemt in dit toernooi uit de kwalificatiefasen, leidt groep I met 6 punten. Op deze dag ontvang je Besiktas, een verzamelaar met 3 eenheden in een vlak gebied. Als je dit spel wint, zal het je helpen om aan de top te blijven en het voordeel uit te breiden, gebruikmakend van de directe match tussen Malmö en Sarpsborg, die 4 punten heeft.

Drie teams voor twee plaatsen in de Sevilla-groep

Luis Fernando Muriel heeft twee touchdowns in deze editie van de Europa League, waarin Sevilla in een van de krapste groepen verschijnt sindsdien drie teams zijn gebonden met 6 punten en in de strijd om de twee plaatsen.

Op deze vierde date zal het Andalusische team een ​​bezoek brengen aan de Akhisar van Turkije, de laatste groep zonder punten. Degenen onder leiding van Pablo Machín moeten de 3 punten en profiteer van de botsing tussen Krasnodar en Standard Luik om te profiteren over de verliezer van die wedstrijd tegenover de laatste twee datums.

Must Read

Mega Millions results for 04/09/19; Jackpot worth 120 million dollars

LANSING, MI - The Mega Millions jackpot continues to grow as there was no winner of the $ 120m jackpot draw on Tuesday,...

Belle, Nine West, Salvatore Ferragamo, Kering Group, ECCO, C. banner – INDUSTRY NEWS

High Heels Market The "Global High Heels Market" report offers an exclusive idea of ​​the present scenario of the global market. This report contains market...