De agent van Real Madrid, de superster van Gareth Bale, maakt overplaatsing mogelijk

0
14

Nu Real Madrid denkt Gareth Bale graag te willen aflossen, heeft de viervoudig winnaar van de UEFA Champions League-winnaar nu een enorme transfertoelating gemaakt over zijn klant.

Het schrijven lijkt aan de wand te liggen voor Bale, die naar verluidt geen deel uitmaakt van de plannen van manager Zinedine Zidane voor de toekomst.

Bewijs hiervan werd vorig seizoen gezien toen de Welshman niet deelnamen aan de laatste drie competitiewedstrijden van de club van hun teleurstellende campagne 2018/19.

Lezen: Neymar om drastische maatregelen te nemen voor verplaatsing van Barca?

Praten over de exit van de voormalige Tottenham Hotspur-superster van het naderbij komen van Real is geïntensiveerd, vooral na de komst van Eden Hazard uit Chelsea.

De Spaanse reuzen zouden het jammer vinden om Bale van hun loonsom af te krijgen, maar hebben naar verluidt geen concrete interesse voor de speler gewekt.

Jonathan Barnett, de agent van Welshman, heeft nu een overdrachtsupdate voor zijn cliënt beschikbaar gesteld en het is eentje waar Los Blancos niet blij mee zal zijn.

"Bale is niet van plan om Real Madrid te verlaten en is klaar om volgende week te beginnen met pre-seizoen," zei hij ESPN.

"Hij heeft een contract tot 2022 en hij is bij Zidane ter beschikking."

Barnett gaf ook commentaar op geruchten die Bale verbinden met een verhuizing naar Antonio Conte's Inter Milan.

"De informatie die is gezegd is niet waar," zei hij volgens El Mundo Deportivo.

Sinds hij in 2013 de overstap naar Santiago Bernabeu maakte, heeft Bale 231 optredens voor de club verzameld, 102 keer de achterkant van het net gevonden en 64 assists geregistreerd.

.