Home Sports Coulibaly: wacht op Geraldo .. Zamalek-verdediger en de beste Said .. Ik...

Coulibaly: wacht op Geraldo .. Zamalek-verdediger en de beste Said .. Ik denk aan pensioen – Yalla Koura

Een ervaring die slechts enkele maanden duurde eindigde met het vertrek van Mali-verdediger Salif Coulibaly uit Ahli na de start van het Rode Defensie-leiderschap in een moeilijke tijd in de tijd van de club-eeuw.

Coulibaly en Al Ahli kwamen in een verdedigingsstand en speelden hun Champions League-team af met een nieuw technisch apparaat te midden van veel managementcrises en meningsverschillen.

Temidden van verzet tegen de technische terugkeer van de financiële reus en de mate van zijn getuigenis voor de rode kleur, maar hij werd gerespecteerd door supporters van zijn club voor zijn prestaties en toewijding en verdediging van de kleuren van het team is zich bewust van zijn vertrek in die mate die de eerbetoon van de Uruguayaanse Martin Lasarte Smouha-wedstrijd won.

Yalla Koura voerde een lange dialoog met de financiële verdediger na te zijn geëerd op een afscheidsfeestje gehouden door het publiek en leden van Al Ahly Club:

Had je verwacht dat het experiment zo snel zou eindigen?

Ik wou dat ik door zou gaan in Ahli zodat ik zou stoppen met voetballen.Ik wilde deel uitmaken van het volgende project en ik kreeg de kans onder de veranderingen die plaatsvonden, maar uiteindelijk is het voetbal.

Ben je onrecht aangedaan?

Ja, ik ben oneerlijk geweest in Ahli maar voetbal is over het algemeen oneerlijk, ik voelde liefde hier en ik maak deel uit van deze plek en afscheid is moeilijk, praat tegen me en ik ben vereerd dat ik niet hetzelfde heb gekregen tijdens mijn voetbalcarrière en alles wat ik hier slechts 6 maanden heb gedaan, dacht ik dat dit Het concert voor mij was mogelijk na het winnen van de kampioenschappen en niet voor de club.

Coulibaly heeft behoorlijk wat prestaties geleverd, misschien zal hij je aanbiedingen van andere Egyptische clubs geven?

Ik besloot mijn beslissing, ik zal niet in Egypte spelen behalve Ahli.

Zelfs als je een bod krijgt van Zamalek of Piramides?

Ik heb je gezegd dat ik niet in Egypte zal spelen, alleen voor Ahli.

Martin Lasarte prees je capaciteiten in het aangezicht van Smouha. Wat als het management van de club dacht je te lenen om te herstellen in de zomer?

Ik ga naar de definitieve verkoop en niet om te lenen, ik heb wat ik hier heb en de mening over de technische afwijking van het team nu, en ik denk eraan om de volgende zomer definitief te stoppen, het dichtst nu om voetbal binnen 6 maanden te stoppen.

Als u wordt gevraagd om in de zomer terug te keren, weigert u?

Ik ga niet terug naar Egypte.

Heeft jouw optreden in de Smooamatch en vervolgens Vita Club ervoor gezorgd dat je een sprankje hoop hebt gehad om te blijven?

Nee, ik speelde met eer voor Ahli en zijn fans en respect voor mezelf en mijn beroep.

Denkt u dat Smoha de beste match voor u is?

Nee, de Township-match is de beste, dit is mijn beste match met Al Ahly en het doel dat ik heb gescoord is het beste en het beste, we hebben onze positie in deze groep omgekeerd omgekeerd.

Waar ga je de komende tijd spelen?

De Iraakse politie, het aanbod onderscheidt zich van het materiële oogpunt en laat me eerlijk tegen je zijn, in deze periode voor mijn stop en in het licht van mijn onvermogen om Afrikaanse kampioenschappen te spelen met Al-Ahli, is materiële zaken nummer één.

Waar ga je naartoe na je pensionering?

Ik heb nog niet besloten, maar ik zal naar de Verenigde Staten gaan om daar te wonen.

Kun je vanuit Mali je geboortestad naar de velden met betrekking tot de bal beginnen?

In Mali is er geen voetbal.

Denkt u dat de omverwerping van Cartieron uw vertrek veroorzaakte?

Voetbal was niet prettig, kortom, de club moest zijn verdediging snel ondersteunen. Cartier kende mijn vaardigheden en zou geen periode nodig hebben om de situatie en daarmee de ontmoeting te verkennen.

Dus je bent het ermee eens dat het vertrek van Cartier de reden is?

De verandering op zich was de reden, een coach die gelooft in jouw capaciteiten is anders dan een nieuwe coach die onder moeilijke omstandigheden komt en wordt gedekt door een lijst en technische behoeften. "Natuurlijk heb ik uitstekende relaties met Carton en hij ondersteunt me altijd, zelfs nadat ik Ahli heb verlaten. Zijn pad.

Bedoel je onrecht?

De omstandigheden waren zwaar en Cameron kwam alleen, dat gebeurt niet erg veel, zelfs niet in Egypte, maar nu is de situatie anders en zijn er sterke versterkingen.

Heb je dezelfde ondersteuning gevonden van het hulpapparaat dat bij mijn familie is gebleven?

Sami-shirts spraken met me, een goede coach en hebben een geweldige toekomst in de wereld van de training, ik voelde zijn vermogen tot analyse en follow-up, maar wat ontbreekt, is alleen om meer met de spelers te praten.

Ik ben al in het centrum van de verdediging geweest, heb ik het aan mijn club verteld, in het licht van Ahli's wens om dit centrum te ondersteunen?

Ja, ik heb dit centrum al gerund bij de Djoliba Financial Club, ik heb de technische staf niet verteld dat ze me niet eens om mijn ervaring in dit centrum hebben gevraagd.

Wie noemde je Nigolo Canti?

Ik hoorde hem nu, Kanti is een geweldige speler en ik denk dat de overeenkomsten in onze typografie natuurlijk de analogie met het lengteverschil veroorzaken.

Je bent niet de eerste financiële speler die voor het rood speelt, maar je bent de eerste professionele verdediger die voor het rood speelt. Weet je dat?

Ik hoorde dat de burgers van Haider Abu Bakr mij zijn voorgegaan, maar ik ken Eliasou, de voormalige Egyptische verdediger Abdel Rahman Traore, de voormalige Isma'ili-spelmaker en Ismail Coulibaly, en ik denk dat dit financiële trio een van de beste professionals is die naar Egypte kwam.

Hoe zit het met professionele verdedigers in de competitie?

De Egyptische verdediger Mohamed Koffi is de beste en heeft uitgebreide ervaring in de Egyptische competitie en bouwde zijn reputatie op van het middenveld en keerde daarna terug naar de verdediging en onderscheidde zich in de luchtwedstrijden.

Is hij de beste verdediger in de competitie?

Nee, ik denk dat Zamalek-verdediger Mahmoud Ala de beste is en hij doet een goed seizoen en helpt zijn team doelpunten te scoren.

Wie is de beste in Ahli?

Saad Samir, Saad heeft me veel van het veld geholpen en ik kon heel goed met hem overweg. Ik denk dat we een begrip duo waren.

En je andere vrienden?

Iedereen, maar het dichtst bij mij, was Junior Ajaye, hoewel hij werd bijgeschreven op mijn account, maar hij was mijn vriend.

Sprekend over Saad, die momenteel lijdt aan blessures, wat is jouw verklaring voor de blessures die de spelers nu raakten?

Mijn standpunt was om de technische apparaten te veranderen.In korte tijd werkte ik met drie verschillende technische apparaten, elk met een andere filosofie, vooral wat betreft de planning van de werklast.

Coulibaly heeft veel wedstrijden gespeeld met Al-Ahly, wie is de moeilijkste concurrent?

Al Ittihad van Alexandria verloor de wedstrijd met 4-3 en zijn spitsen Khalid Qamar, Razak Cisse en Banhini kwamen goed overeen, dit is de moeilijkste wedstrijd.

De beste speler in Egypte?

Abdullah Al Saeed is de beste speler, hij speelt de bal soepel, past overal en nauwkeurig, hij is een leuke speler.

Wie komt er achter de gelukkige?

Yousef Obama in Zamalek is een van de meest vooraanstaande spelers in de competitie en de Afrikaanse spits – hij zegt Kasongo – heeft snelheid en is gevaarlijk voor elke verdediging.

Hoe zit het met de Ahli-spits?

Marwan, Azaro en Amr Gamal zijn compleet anders, Marwan in de doos is sterk en fel en hij heeft niet de snelheid en is gevaarlijk buiten Azaro heeft snelheid en is overal gevaarlijk maar beëindigt de aanvallen niet zoals hij zou moeten zijn. Amr Gamal heeft veel voordelen maar zijn mentaliteit heeft hem hierin geplaatst Positie (dat wil zeggen wachtlijst).

Wat is uw beoordeling van Al Ahly's nieuwe deals?

Geraldo is een geweldige speler, erg snel en ik verwacht dat Al Ahly veel baat zal hebben, Ramadan Sobhi Mahari en een startpunt voor de aanvallen en hoeft het alleen maar af te maken, dus Al Shahat heeft geweldige vaardigheden en onverwachte bewegingen.

Wie is de beste financiële speler?

Natuurlijk is onze legende Frederick Omar Kanoute en nu is er een jongeman met de naam van Didi Samasiku-middenvelder Red Bull Salzburg Salzburg.

Is Omar Kanoute je favoriete spits?

Buiten mijn land, zie ik de Ghanese Asamoah Gyan is de beste spits die ik ooit heb ontmoet in mijn voetbalcarrière en de kans om elkaar te ontmoeten in mijn eerste internationale wedstrijd tegen Mali.

De beste verdediger?

Habib Kolo Toure, die uit Afrika naar Arsenal kwam en met reuzen speelde in Arsenal en in Engeland, ik denk dat hij de beste carrière van een Afrikaanse verdediger heeft, en Wael Juma, een solide verdediger die geweldige jaren heeft gehad met Al Ahli en Egypte.

Salah de beste of Opaming op dit moment?

Salah speelt op de vleugel en Obameng in de aanval, een erg snelle Salah lijkt op een Ferrari en biedt geweldige prestaties.Je praat over een van de top 3 spelers ter wereld, Opaming doet het geweldig vandaag en ik denk dat hij veel verliest.

Wat zou je op het einde willen zeggen?

Ik wou dat het einde hier mijn trots zou zijn, ik wil het publiek heel erg bedanken voor wat ze voor me hebben gedaan en ik zal hem altijd onthouden.

Coulibaly 's bericht aan fans van Al – Ahli

.

Must Read

Rocker, which we lost in 2019

Anne Frank wrote"I want to be useful or bring joy to...

Electric cars: queues in front of the fast charging stations

Norway wants from 2025 no longer allow diesel and gasoline. Government incentives make the e-car so successful that the privileges are already...

Jussie Smollett case: What we learned from the prosecutor's texts

The Foxx Chicago office on Tuesday released thousands of e-mails and text messages related to the Smollett case, including texts between prosecutors and e-mails...

Lakers NBA Draft Targets: Coby White by UNC is among the best

Getty UNC's Coby White reacts after a game, fitting in perfectly with the NBA draft for the Lakers. After signing Michael Jordan's record at UNC,...