Borussia Dortmund: zal Sancho blijven? BVB-fans horen graag deze woorden – BVB

0
9

Dortmund

Borussia Dortmund: Jadon Sancho – blijft hij of gaat hij weg? Deze woorden zijn vooral populair bij BVB-fans

Jadon Sancho heeft de interesse van veel topclubs gewekt.

Jadon Sancho heeft de interesse van veel topclubs gewekt.

Foto: imago-afbeeldingen / DeFodi

Dortmund. Jadon Sancho van Borussia Dortmund is internationaal erg in trek. Geruchten wijzen erop dat Real Madrid, Manchester United en de voormalige club Manchester City op BVB hebben geklopt.

Hoewel BVB-sportdirecteur Michael Zorc onlangs heeft aangekondigd: "Jadon zal volgend jaar ook voor BVB spelen." Na het succesvolle afgelopen seizoen, de fans van Borussia Dortmund nog steeds bang voor hun midfield-aas tot het einde van de overdrachtsfase.

Borussia Dortmund: zal Jadon Sancho blijven?

Als het naar platenmaker Wayne Rooney in Engeland gaat, hebben de supporters van Dortmund waarschijnlijk nog meer plezier bij de 19-jarigen. In een gesprek met "BamS" geeft de spits van D.C.United het BVB-juweel een duidelijk advies: "Blijf bij de Borussia!"

Dit is niet alleen een onderbuikgevoel: Rooney legt ook uit waarom hij Sancho afwijst bij een overstap naar de Engelse Premier League: "Dortmund is een geweldige club met grote fans. Je gokt op jonge spelers daar. Je kunt dat ook zien in Sancho, je kunt de vooruitgang zien die hij de afgelopen twaalf maanden heeft gemaakt. "

+++ BVB-fans krijgen boze herinneringen – vanwege dit transfer-theater +++

Rooney betwijfelt of Sancho ook in Engeland voldoende speeltijd zou krijgen. En dat is waarom: "Speelduur is zo belangrijk voor een jonge speler als Jadon." Hij moest zich afvragen in welke club hij het zou krijgen.

———-

Meer BVB-nieuws:


———-

Vorig seizoen groeide de jonge internationale Sancho op als reguliere troepenmacht in het Dortmund-offensief. Er zijn geen tekenen dat Favre dat in de toekomst wil veranderen, Sancho lijkt zich ook op zijn gemak te voelen bij Borussia Dortmund, op dit moment is er weinig om een ​​verandering te suggereren.

+++ Tour de France: de ploegentijdrit LIVE +++

Ook de contractsituatie spreekt voor de BVB: Sancho-werkbrief loopt tot 2022, er is geen exit-clausule. Als een potentiële koper eigenlijk zou willen toeslaan, zou dit minstens 100 miljoen euro op tafel moeten leggen – Sancho loud tranfermarkt.de is intussen de moeite waard. (Th)

(t) Borussia (t) Engeland (t) Fans (t) Borussia Dortmund (t) Club (s) Ralf Rangnick (t) Premier (t) Madrid