Al Ahly blije verhalen onafgemaakt tegen de Tigris. Rood wint en verliest Ramadan en Yasser Ibrahim – in de Joule

0
23

Al-Ahli zette hun lokale overwinning voort met een derde opeenvolgende league overwinning ten koste van Wadi Degla.

Al-Ahly won met 2-1 in het Tigris Stadion in Petroport in de wedstrijd om de 20e ronde van het toernooi, dankzij twee doelpunten voor Amr Sulayem en Ali Maalool.

Ondanks het gelukkige nieuws voor Al Ahmar verloren Yasser Ibrahim en Ramadan Subhi hun blessure – zoals gebruikelijk in de laatste paar keer.

Al-Ahly en coach Martine Lasarte, die zijn zesde partij vocht als kapitein van het rode schip, begon na een wedstrijd van Hussein Al-Shahat veel druk uit te oefenen op Mohammed Abdal-Moncef.

Al-Ahli's sterke druk leverde uiteindelijk een doelpunt op.In de 18e minuut ging Amr Al-Sulayyya door naar Ramadan Subhi, die doorging naar Ali Maaloul en op zijn beurt een buitenissig duel speelde.

Vijf minuten later annuleerde scheidsrechter Ahmed Ghandour een tweede doelpunt voor de Ahli-club om Junior Ajaye te infiltreren, die de foto van Amr Al-Sulouiya van Mohammed Abdul-Monsef volgde.

In de 32e minuut ging Yasser Ibrahim met pijn in de spieren weg om deel te nemen aan zijn terugkeer na 50 dagen afwezigheid, Saad Samir.

De eerste helft kwam ten einde en in de tweede helft maakte Lásarty de enige niet-geforceerde verandering met Geraldo in plaats van Agay in de 63e minuut.

Na een minuut wisselen kreeg Ramadan Sobhi een penalty na ontwijken en gedoe met Ahmed Ramadan "Beckham", voormalige Ahli-verdediger.

Ali Maaloul schoot de bal en werd afgehandeld door Abdel Monsef, maar ze keerde terug naar Tunesië, die de tweede scoorde voor Ahly.

Vijf minuten later klaagde Ramadan Sobhi over een blessure die volgde en deelnam in plaats van Salah Mohsen.

In de 80ste minuut realiseerde Tigris zich bijna het eerste doelpunt, maar Mohammed Hilal's hoofd kwam in handen van Mohammed Al-Shennawi.

Maar slechts 5 minuten gingen voorbij voor het eerste Tigris-doelpunt. De afslag van Mohamed Al-Shennawi op Vasilios Bouzas leverde hem een ​​penalty op.

Amr Al-Sulayyya en Hussain Al-Shahat kregen beiden twee waarschuwingen in de laatste minuten van de wedstrijd.

Al Ahli scoorde 33 punten en werd 6 punten verwijderd van de tweede geplaatste Pyramids, hoewel de loper van de competitie 3 wedstrijden meer had gespeeld dan de derde plaats.

Zamalek leidde de Hoofdklasse met 42 punten en speelde eerder een wedstrijd dan Ahli voordat hij in dezelfde ronde op dinsdag voor een gelijkspel tegenover Egypte stond.

De Tigris-vallei blijft op de 16e plaats met 20 punten binnen de driehoek van verval.

Lees ook

Ahli gelukkige verhalen tegen de Tigris is niet compleet

Zamalek Suite naar Enby

Zamalek tegen de set-off tegen het net

Shikabala nadert een lokale club

.