Home Entertainment Casting, earnings ... Alles wat u niet weet (misschien) niet over Queens...

Casting, earnings … Alles wat u niet weet (misschien) niet over Queens Shopping

Gaan de kandidaten naar een medisch onderzoek? Wat doen de concurrenten in de showroom? Wanneer bekijkt Cristina Cordula het winkelen van de deelnemers? Zoveel vragen als je jezelf zeker stelt en waar we antwoorden op geven.

Met meer dan een miljoen kijkers elke nacht op M6, het succes van Koninginnen van het winkelen valt niet op. Gelanceerd in juni 2013, heeft de show, die om 17:25 uur wordt uitgezonden en gepresenteerd door Cristina Cordula, net zijn 1000ste aflevering met veel tamtam gevierd. Het concept is eenvoudig: elke week hebben vijf vrouwen tussen 18 en 70 jaar met verschillende stijlen een beperkte tijd en een beperkt budget. Zodra het opgelegde thema onthuld is, gaan ze terug naar het winkelen om een ​​complete outfit (kleding, schoenen en accessoires) te vinden in opgelegde winkels. Hieraan is beauty (make-up en haar) verplicht toegevoegd.

Tijdens het winkelen observeren en becommentariëren de vier andere concurrenten die in de showroom zijn gebleven de uitrusting van de kandidaat. In een andere kamer doet de facilitator hetzelfde tijdens het geven van advies. Aan het eind van de dag loopt de kandidaat voor de andere deelnemers. De laatstgenoemden kennen dan een score toe van maximaal 10 en aan het eind van de week onthult Cristina Cordula haar cijfer dat voor de helft meetelt voor de eindscore. De kandidaat die het beste gemiddelde haalt, wint de titel 'Koningin van het winkelen' en de som van 1000 euro.

Dat is wat we op het scherm zien. Maar hoe gaat de show backstage? Hier zijn de antwoorden op de vragen die je jezelf stelt.

Hoe worden de kandidaten geselecteerd?
De kandidaten registreren op 6play en gaan vervolgens op een casting. Voor speciale weken kan het castingteam rechtstreeks contact opnemen met influencers om hen aan te bieden om deel te nemen aan de show. Zoals het geval was met Barbara die deelnam aan de tweede speciale influencer die begin oktober werd uitgezonden. Bij deze gelegenheid vertelde de jonge vrouw in detail de week van filmen op haar blog.

Wat zijn de selectiecriteria?
De selectie van de kandidaten gebeurt met als enig doel verschillende profielen en kledingstijlen te hebben.

Gaan de kandidaten naar een medisch onderzoek?
Tijdens het winkelen worden de kandidaten geroe pen om van de ene winkel naar de andere te gaan. Als gevolg hiervan heeft de productie een medische verklaring van niet-contra-indicatie nodig. Voordat ze gaan winkelen, ontmoeten ze een arts. Tot slot, volgens Barbara, beantwoordde ze tijdens haar telefonisch interview de vragen van een psycholoog, duidelijk verplicht.

Hoe lang is het filmen?
Een aflevering wordt een dag (een winkeldag).

Hoe wordt de tijd toegewezen aan de kandidaten beheerd?
Voor alle kandidaten is het tijdmanagement hetzelfde: de stopwatch wordt onderbroken tijdens technische interventies zoals bijvoorbeeld veranderingen van microfoon of schijf in de camera. Hetzelfde als de lunchpauze.

Wat zien de kandidaten in de showroom?
In tegenstelling tot wat de show doet vermoeden, kijken de concurrenten die in de showroom zijn gebleven niet in real time naar de uitrusting van de kandidaat-partij in de winkel. "Tussen elke opname wachten we tot de geavanceerde winkels foto's van fittingen hebben. Dus we becommentariëren wanneer en wanneer, in paren, in estafette met een journalist (twee journalisten voor de vier beïnvloeders), in een opnameruimte. De journalist stelt ons vragen om spontane reacties te krijgen en vraagt ​​ons naar onze mening over de kledingkeuze, "zegt de 26-jarige influencer op haar blog.

Maar wanneer kijkt Cristina Cordula naar de boodschappen van de kandidaten?
En het is hetzelfde voor de presentator die de afbeeldingen van de boodschappen op donderdag en vrijdag ziet. Ze ontmoet de kandidaten op vrijdag voor de finale.

Wat gebeurt er met de outfits die de kandidaten hebben gekocht?
Kandidaten behouden hun aankopen na de shoot evenals de rest van het geld om te winkelen die niet zou zijn uitgegeven.

Worden de kandidaten betaald?
Kandidaten worden niet betaald. Niettemin worden hun transport-, accommodatie- en maaltijdkosten gedragen door de productie.

Wie levert make-up en accessoires voor haarverzorging?
Om hun schoonheid te bereiken, brengen de kandidaten hun producten en accessoires.

»Volg al het nieuws van TV Magazine op Facebook en Twitter.

.

Must Read

Elysium. Macron restarts the machine to deregulate working time

The controversy of the last few weeks about hours of work was not innocent. This Thursday, at the occasion of his closing press conference...

The Fiji Times »Lawyers of Jussie Smollett sue alleged accomplices

FILE Photo: Actor Jussie Smollett leaves the court after the indictment of him was overturned by prosecutors in Chicago, Illinois on March 26, 2019....

NFL Draft 2019: Kyler Murray is the ultimate polarizing prospect (as attested by the Miami Dolphins) – Sport – The Palm Beach Post

Every spring, analysts analyze the players, finding flaws in the talent and flames of the Pro Bowl. C & # 39; s quarterback with only...