Home business In-N-Out zal niet ten oosten van Texas uitbreiden, zegt eigenaar

In-N-Out zal niet ten oosten van Texas uitbreiden, zegt eigenaar

Sorry, In-N-Out fans wonen ten oosten van Texas: de keten heeft geen interesse in het openen van een locatie bij jou in de buurt.

De president van de geliefde fastfoodketen heeft onthuld dat de iconische eetgelegenheid zich niet oostwaarts van de Lone Star-staat zal uitbreiden in haar 'leven'.

De 36-jarige hoofdhoncho van In-N-Out, Lynsi Snyder, vertelde Forbes dat ze zich heeft geëngageerd om op te treden als "bewaker" voor de hamburgertent – en haar traditie van geografische exclusiviteit – die haar grootouders Harry en Esther Synder eerst in Baldwin Park, Californië in 1948.

FAMILIEHOUDERS ZITTEN IN DOMINO'S OM 'STEEN KOUD' VOEDSEL TE PROTESTEREN

"Ik zie ons niet gespreid over de hele VS. Ik zie ons niet in elke staat. Neem Texas – teken een rij omhoog en blijf gewoon aan de linkerkant zitten. Dat is in mijn leven, "zei Snyder over haar plannen voor de familiefranchise, die vandaag $ 3 miljard waard is.

"Ik vind het fijn dat we gewild zijn wanneer iemand de stad in komt. Ik vind het fijn dat we uniek zijn. Dat we niet op elke hoek staan. Je plaatst ons in elke staat en het neemt een deel van de luister weg, "voegde ze eraan toe, hoewel ze toegaf dat ze routinematig" behoorlijk gekke "aanbiedingen kreeg om het bedrijf te verkopen of het publiekelijk te maken.

'Er zijn, zoals, prinsen en verschillende mensen die ons grote aantallen hebben gegooid waar ik ben,' echt waar? '"Grapte Snyder.

"We zullen beleefd nee blijven zeggen tegen Wall Street of tegen de Saoedische prinsen. Degene die komt, "stemde Arnie Wensinger, de algemene raad van In-N-Out, in.

Met een opzettelijk eenvoudig menu van hamburgers, frites en milkshakes, opereert In-N-Out op locaties in alleen Arizona, Californië, Nevada, Oregon, Texas en Utah, volgens hun website – die volgens Snyder niet zonder reden is.

Zoals opgemerkt door Eten en wijn, Het bedrijfsbeleid van In-N-Out verbiedt diepvriezers of magnetrons. En alle 333 restaurantlocaties, gelegen in "een hoek van het land", ontvangen vlees van drie centrale faciliteiten.

VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR MEER VOS-LEVENSSTIJL NIEUWS

Hoewel Snyder zeker warmte heeft gevat voor het leiden van In-N-Out met wat sommigen als old-school waarden bestempelen, zegt de gedurfde manager dat ze het niet anders zou hebben.

"Het is niet [about] nieuwe producten toevoegen. Of denken aan de volgende spek omwikkeld met dit of dat. We maken dezelfde burger, dezelfde jongen, 'onthulde ze. "We zijn echt kieskeurig en strategisch. We gaan geen compromissen sluiten. '

Must Read

Former Christ School Award and NC State Commits to NBA Draft – WLOS

Former Christ School standout and NC state sign up for NBA Draft WLOSWLOS - After questioning his eligibility for the 2019 NBA Draft, former...

Russia wants a new one | TIME ONLINE

Many Russians are eagerly watching the election campaign in neighboring Ukraine: for some it is Envy of the lively political debate. For others, a mixture...

Further ripples in the prosecution follow the case of Jussie Smollett

Cook County's controversial prosecutor Kim Foxx continues to insist on her office's decision to suddenly drop 16 offenses against actor Jussie Smollett. Three senior...

Patients fight Parkinson's disease through boxing lessons

Henry Bourgeois was concluding his regular physical examination with what he thought would be good health. Then his doctor asked him to take a...