Home business Het geheime tariefplan "MTS voor zijn" raakte alle abonnees

Het geheime tariefplan "MTS voor zijn" raakte alle abonnees

Waarschijnlijk zal het geen openbaring zijn voor iemand die ver van alle tariefplannen die cellulaire operators aanbieden aan hun abonnees open is voor een gratis verbinding. Op internet vindt u vele aanbiedingen met unieke tarieven, die ongelooflijke kansen bieden. Zoals later bleek, hebben alle inwoners van Rusland op hun eigen SIM-kaart sinds enkele dagen toegang tot een uniek tariefplan met de naam "MTS voor zichzelf".

Zoals u kunt raden aan de hand van de naam van het nieuwe tarief, wordt het aangeboden door de grootste en meest gebruikelijke telecomoperator op het Russische grondgebied. Informatie over het gelanceerde tariefplan met de naam "MTS voor zichzelf" kan niet worden gevonden in het gedeelte dat beschikbaar is voor verbinding, omdat het alleen op één plaats staat, namelijk in de volledige lijst met alle servicevoorwaarden. Volgens de informatie op de officiële website van de telecomoperator is dit tarief vanaf 17 oktober 2018 voor iedereen beschikbaar.

Voor een vast bedrag per maand ontvangt de abonnee onbeperkt bellen in Rusland, zelfs naar vaste nummers. Deze foto wordt aangevuld door onbeperkt mobiel internet, dat in alle regio's van de Russische Federatie kan worden gebruikt, maar uiteraard op enkele uitzonderingen na. Ook in de "MTS voor hun" bevat een pakket van 500 sms-berichten naar Russische nummers. Internetverkeer kan worden gedistribueerd naar andere gadgets, maar in dit geval moet het 50 roebel per dag betalen.

Om dus 30 dagen lang internet via Bluetooth, Wi-Fi of USB te kunnen distribueren, moet u bovendien 1 500 roebel per maand betalen. Ongeacht de regio van de verbinding van het tarief "MTS voor hun eigen", moet u betalen voor 4 500 roebel per maand. Als er niet genoeg geld op de rekening staat, worden ze elke dag automatisch gedebiteerd – elke dag 195 roebel, wat uiteindelijk resulteert in ongeveer 6.000 roebel.

Het geheime tariefplan van de mobiele operator MTS kan alleen worden verbonden via het USSD-commando * 111 * 1321 #, maar het moet op eigen risico worden gebruikt, laat dit tarief beschikbaar en beschikbaar voor verbinding met iemand. Abonnees in sociale netwerken zijn verbaasd over de mogelijkheden die het biedt en hoeveel geld het telecommunicatiebedrijf hen vraagt. Eerder werd gemeld dat vanaf 1 januari de mobiele operatoren MTS, MegaFon, Beeline en Tele2 de prijzen voor communicatie en mobiel internet verhogen.

Tot en met 25 november heeft iedereen een unieke kans om een ​​Xiaomi Mi Band 3-sportarmband gratis te krijgen, waarbij hij slechts 1 minuut van zijn persoonlijke tijd doorbrengt.

Doe mee met ons op tjilpen, Facebook, VKontakte, YouTube, Google+ en RSS om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de wereld van toekomstige technologieën.


Must Read

Florida Bill aims to heal tuning voices, streamline counts

Lawmakers in Florida are considering various measures to address the long-documented electoral problems of the state. Problems in voter counting - from the controversial...

Powerball winning numbers for 04/03/2019; Jackpot 54 million dollars

CLEVELAND, Ohio - Powerball selected winning numbers for a $ 54 million jackpot on Wednesday.The numbers are 16-19-25-32-49 Powerball 18 Power Play 2x.The...